Event finished

Tickets for Say it Loud presenta: Andreya Triana

Say it Loud presenta: Andreya Triana

Additional info

Say it Loud presenta: Andreya Triana

  • 18 oct 2013
  • From €0.00
  • Centre Cultural La Farinera, Barcelona show map
Event information

Say it Loud presenta: Andreya Triana

ANDREYA TRIANA (UK – Ninja Tune)En aquesta sisena edició del Say it Loud tenim l’immens plaer de comptar amb nosaltres amb Andreya Triana, una de les cantants i compositores britàniques més interessant en l’àmbit del soul i el jazz que actuarà per primera vegada a l'Estat espanyol.

Apadrinada i produïda per Bonobo, autèntic guru de l’escena musical londinenca, que va decidir apostar per Andreya, mitjançant la producció del seu primer àlbum al prestigiós segell Ninja Tune "Lost Where I Belong", on es barregen amb una puresa finissima jazz, soul i folk.

Andreya compta des de fa temps amb una projecció artística internacional, realitzant gires des del 2009 per EUA i Canada, on ha comptat amb la complicitat del públic i el favor de la crítica. Però si a nivell internacional destaca és perque s’està convertint poc a poc en un dels noms fixes en molts dels festivals de jazz europeus, fet que aquesta tardor la portarà des de Bari a Sant Petersburg, fent escala el 18 d’octubre al Say it Loud de Barcelona.

Andreya Triana - A town called Obsolete (Video)

Obrint la nit tindrem el Say it Loud Jam Trio, format per Santi Careta, Martin Leiton i Juan R. Berbín que posaran la base per a Mc’s habituals del cicle: Feo1, Rodrigo, Marco Fonktana o Mai.

I per tancar: The Rigodonians, Des del Funk fins a la Bossa, passant per Calypso, Rythm & Blues, Cumbia, Northern Soul o Spanish Bizarro. Un projecte espectacular dins i fora de la pista de ball. Habituals a la cabina de la Sala Apolo han grabat diverses sessions en directe per a la radio com iCat FM i han actual a festivals com el Cultura Inquieta de Madrid, al marge de ser uns fixes en moltes de les Festes Majors estiuenques.

Could be of your interest...