Event finished

Tickets for 35 anys d'Ateneu Popular 9barris

35 anys d'Ateneu Popular 9barris

Additional info

35 anys d'Ateneu Popular 9barris

  • 10 mar 2012
  • From €0.00
Event information

Festa per l'autonomia del projecte de l'Ateneu Popular 9barris 

Aquesta activitat està emmarcada dins del Cicle Expressió Directa 4.0, en el qual ens acompanyen 3 projectes més vinculats a la gestió ciutadana: La Farinera del Clot, La Lleialtat Santsenca i L'Harmonia de Sant Andreu.

35 anys d'Ateneu Popular 9barris

 

Amb: 

Los Galindos
Los Excéntricos
Joan Català i Martí Soler (Cia. Daraomai)
Boni
Desastrosus Cirkus
La Família Bolondo

...i festa final amb dj's sorpresa!

Entrada solidària: 10€

Venda anticipada: Ticketea.com i al Bar de l'Ateneu Popular 9barris

I és que amb les retallades a l’horitzó ens preocupa poder mantenir el mateix grau d’activitat i qualitat per al projecte sense que això afecti la independència del mateix. Per això volem engegar un seguit d’accions per tal de poder poc a poc augmentar els fons propis del projecte, font d'independència i de bon funcionament, perquè les retallades que afecten a l’administració pública no afectin als més febles, es a dir, que els artistes i treballadors puguin mantenir remuneracions dignes i que el públic continuï podent accedir als espectacles a un preu popular.

És per aquest motiu que hem demanat un cop de mà a company@s que han anat passant per la casa, i hem organitzat un dia de festa, de celebració dels 35 anys del projecte i d’afirmació i compromís amb una forma de fer i d’entendre la cultura.

35 anys d'Ateneu Popular 9barris

Could be of your interest...