Event finished

Tickets for Basílica del Pi Secreta

Basílica del Pi Secreta

Additional info

Basílica del Pi Secreta

 • From 24 apr to 31 dec
 • Basílica Santa Maria del Pi, Barcelona show map
Event information

Entrades per Basílica del Pi Secreta

 • Data: 2 Setembre 2016 - 31 Desembre 2016
 • Hora: Divendres i Dissabtes: 21h - (guia arxiu secret  - 20.30h)
 • Espai: Basílica del Pi
 • Preu: 
  • Guia secreta: 19€
  • Guia sensorial: 25€ 
  • Guia secreta + guia Arxiu secret: 20€
 • Idiomes: 
  • Dijous: Català/Castellano
  • Divendres: Català
  • Dissabte: Castellano
  • Anglès (English): S’ha de confirmar 24h abans o informar-se a hola@adsentiabarcelona.com / 650265868

Sense un mínim de 5 participants no es podrà realitzar la guia, donat el cas l'organitzador es posaria en contacte amb els assistents amb l'antelació suficient per tal d'avisar sobre la cancel·lació.

Ad Sentia neix a Barcelona amb un esperit molt jove i visió internacional amb el suport incondicional de la Basílica del Pi per obrir al món un dels espais més desconeguts e inèdits del nostre patrimoni. La nostra missió: Crear experiències nocturnes que elevin la imaginació, els sentits i les emocions de milers de persones. Neix a partir de la passió per la història, el Patrimoni, la cultura, la música i l'amor cap a una ciutat: Barcelona.

Nova proposta: Guia nocturna Sensorial.

Viatja als escenaris de la novel.la d’Umberto Eco, El nom de la Rosa, i sent per un moment que t’has transportat al segle XIV.

La nostra guia sensorial és un viatge interactiu en la història a través d’un dels sentits més delicats: l’oïda. La música en directe serà la protagonista durant les dues hores que dura el guiatge. Els visitants, acompanyats d’un dels nostres guies, descobriran els passadissos secrets i la història del temple acompanyants al mateix temps de melodies i veus és fondran entre les pedres del XIV convidant als nostres visitants a transportar-se inevitablement en un viatge en el temps. Els visitants sentiran la música però no veuran als músics fins arribar a la torre on descobriran l’origen de la melodia.

Ad Sentia compta amb músics reconeguts en l’espai de música antiga medieval tant nacionals com internacionals. Comptem amb veus i amb instruments antics. L’espai inigualable de la Basílica juntament amb la presencia de músics en directe dins del campanar del segle XIV és una experiència sense precedents i que aporta un valor afegit que es diferencia de totes les propostes que s’ofereixen actualment en l’espai històric a la Ciutat Comptal.

La nostra idea és fusionar la música amb la història sempre respectant l’harmonia de l’espai. Cal dir també que la sonoritat del campanar del Pi és extremadament inigualable.

Què descobrirem?

Basílica, campanar, torre on oferirem vi calent amb espècies i finalment acabarem el nostre viatge al punt d’inici, a la Basílica, amb unes petites peces musicals.

A qui va dirigida la guia?

A amants de la història i de la música antiga, als aventurers i exploradors de noves activitats, als amants del patrimoni, als romàntics que vulguin compartir amb la seva parella una experiència inoblidable, als amants de la ciutat que volen descobrir els punts més desconeguts de casa seva, als viatgers que volen viure Barcelona des d’una altre perspectiva. Als atrevits.

Et despertem el sentit de la vista: Guia nocturna L’arxiu secret del Pi

La guia a l’arxiu secret del Pi és un viatge nocturn a través d’un dels arxius més importants i a l’hora més desconeguts de Barcelona. El nostre guiatge serà a mans del Conservador i arxiver del Pi. Els arxius de les esglésies amaguen anys de secrets i història. Son una radiografia de la vida de la ciutat durant els segles: Guerres, pestes, política i creences. Molts secrets s’amaguen dins dels documents. Amb la llum dels fanalets, descobrirem passadissos secrets, passejarem pel terrat de la Basílica i finalitzarem la nostra visita a la torra del campanar del Pi. Voleu viure una aventura?

Aquests guiatge realment us sorprendrà.

 

 

 

 

Could be of your interest...