Event finished

Tickets for Bradien + Eduard Escoffet

Bradien + Eduard Escoffet

Additional info

Bradien + Eduard Escoffet

  • 08 nov 2012
  • From €0.00
  • Fundació Joan Miró, Barcelona show map
Event information

BRADIEN + EDUARD ESCOFFET
PRESENTEN EL SEU DISC POLS A BARCELONA

Bradien + Eduard Escoffet

La banda Bradien i el poeta Eduard Escoffet presenten el disc Pols, que acaba de publicar el segell barceloní d’electrònica spa.RK. El disc, gravat al llarg del 2012, recull 10 temes que investiguen les possibilitats de l’electrònica i la veu i que resum els tres anys de treball d’aquest projecte de col·laboració.

Al juny de 2009, van començar a treballar plegats. Bradien acabava de publicar Linden, un disc que els va permetre arribar a nous públics i que contenia un poema del poeta nord-americà John Giorno recitat per ell mateix (“Everyone gets lighter”). Tenien ganes de continuar treballant amb la veu, especialment amb la poesia, sense perdre de vista que Bradien és un projecte essencialment instrumental i defugint, per tant, els esquemes més habituals de la veu en la música pop. Eduard Escoffet, per la seva banda, tenia ganes de continuar experimentant amb les possibilitats del text i del seu instrument, la veu, en el seu vessant més musical, i de continuar difonent la poesia per altres mitjans i en contacte amb creadors d’altres disciplines, com ha acostumat a fer.

El segell d’electrònica barceloní spa.RK acaba de publicar el seu primer disc en conjunt, Pols. El disc, produït per l’australià Simon Walbrook, conté 10 temes molt diversos, la majoria fruit del treball dels darrers mesos i amb lletra d’Eduard Escoffet excepte Casa de campo, amb lletra de Felipe Boso. El resultat és un diàleg ple de matisos musicals i textuals que va agafant cos delicadament i sense pretensions.

www.bradien.net/eebn
www.sparkreleases.com
www.fundaciomiro-bcn.org 

Could be of your interest...