Event finished

Tickets for Concert a la Giralda de l'Arboç

Concert a la Giralda de l'Arboç

Additional info

Concert a la Giralda de l'Arboç

  • 14 jul 2012
  • From €0.00
  • La Giralda de l'Arboç, Arboç show map
Event information

 

 

Dissabte, 14 de juliol, a les 21 h.

La Giralda: l'Arboç

21 h. Visita cultural gratuïta de la planta noble i servei de càtering opcional.

22 h. Auditori exterior Tot glamur, perfums i sensualitat en la trepidant música de Poulenc

SEXTET POULENC (BCN/Tòquio) Flauta, oboè, clarinet, trompa, fagot i piano Francis Poulenc

 

“Tot glamur, perfums i sensualitat en la trepidant música de Poulenc”

 

Concert a la Giralda de l'ArboçConcert a la Giralda de l'ArboçConcert a la Giralda de l'Arboç Concert a la Giralda de l'ArboçConcert a la Giralda de l'Arboç

 

 

PROGRAMA:

FRANCIS POULENC (França, 1889 - 1963)

 

SONATA per a Flauta i Piano (1957) À Madame Elisabeth Sprague Coolidge

Allegro malincolico

Cantilena

Presto giocoso

MELANCOLIE per a piano (1940) À Raymond Destouches

ELEGIE per a Trompa i Piano (1957) À Denis Brain

_________________pausa__________________

SEXTUOR (1932-1939) À Georges Salles

Allegro vivace

Divertissement

Finale

 

AYAKO FUJIKI - piano Nascuda a Tòquio, als sis anys comença els seus estudis de piano i realitza, amb només set anys, els seus primers concerts en públic, interpretant obres de Beethoven i Chopin. Estudia amb Noriko Uchida, Naoko Matsuno i Momoyo Nakai al Japó. Més endavant continua els estudis de música amb Chung Lee a la Universitat Graz de Música de Viena i amb Armando Ford al Conservatori Municipal de Música de Viena. Es trasllada a Anglaterra per perfeccionar-se a la Royal Academy of Music amb Christopher Elton i més tard al Conservatori de Moscou amb Irina Ossipova. Especialment interessada en la música espanyola estudia amb Alícia de Larrocha i Carlota Garriga a l’Acadèmia Marshall de Barcelona i aprofundeix en la música de Frederic Mompou amb Carmen Bravo, pianista i vidua del compositor. El 2007 rep els diplomes de "Màster de Música Espanyola" i d’"Especialització en Música Espanyola". És finalista del Concurs Internacional de Piano de Viena. Participa en el "Festival de Músics Joves de Catalunya". La seva carrera com a solista i pianista acompanyant es desenvolupa principalment entre el Japó i Europa. Com a compositora, ofereix la seva música per a imatge, pel·lícules, publicitat i televisió.

 

ANTON SERRA flauta travessera Nascut el 1957 a Barcelona - ciutat on resideix actualment - Anton Serra va estudiar la carrera de música a Suïssa amb Jean Paul Haering, Möhring, Rampal, Nicolet i Freivogel. Laureat en diversos concursos internacionals, ha fet més de 500 concerts a Espanya, França, Bèlgica, Itàlia, Suïssa, Alemanya, Israel, Rússia, República Txeca i Finlàndia. Ha tocat amb destacats solistes internacionals (Maxence Larrieu, IgorFrolov, Alberto Lysy, etc...), i acompanyat per orquestres com la “Filharmonia de Cambra de Barcelona”, l’”Orchestre de Chambre de Paris”, la “Mozart Festival Orchestra”, la “Haydn Festival Orchestra”, “The Moscow Kamerata” fent diverses gires i gravacions en directe, “The New Israel Chamber Ensemble”, l’ Orquestra “Arthur Rubinstein”, l’ “Orquestra de Cambra de Bratislava”, l’“Orquesta de Cámara de La Linea” fent una gira per Alemanya, etc. És membre fundador del Trio Marshall, Oberón Trio, Clàssic BCN, Artemps Trio, Sextet Poulenc i Gerhard Quintet, rebent sempre crítiques molt positives tant del públic com de la premsa. Ha gravat per a Radio Nacional de Espanya i Catalunya Música, la qual retransmet assíduament les seves gravacions en directe i d’estudi, molt apreciades també per la premsa. És professor de flauta a la prestigiosa Acadèmia Marshall de Barcelona i al Conservatori Professional de Granollers. Ha estat sovint membre del Jurat à l’”École National de Músique de la Ville de Tarbes (França). Anton Serra toca amb una WSM Haynes forjada en or a Boston expressament per a ell.

 

BERTA GASULL oboè Comença els seus estudis amb Philippe Vallet en el Conservatori Professional de Badalona, on obté el títol professional d’oboè. Segueix els seus estudis musicals amb Laszlo Hadady (oboè solista de l’Ensamble Intercontemporaine de París) a l’École National de Musique de Créteil (París), obtenint allà el Diploma Superior d’oboè. Després, en el Conservatori Superior de Barcelona, obté el títol de Professora Superior. Finalment, i amb el professor Laurent Gignoux, rep una “Médaille de Vermeil” d’oboè en el Conservatori de Nîmes (França). A col.laborat en les orquestres OBC, Orquestra Simfònica del Vallès, Orquestra Nacional de Moldàvia, Orquestra Europea, Orquestra Camerata de Moscú, etc. És professora d’oboè als conservatoris de Sabadell i Girona, i a l’Escola Municipal de Sant Andreu (Barcelona).

 

PEP MIRA clarinet Nascut a Barcelona, obté el títol Superior de Clarinet al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Estudis de cicle superior de clarinet amb Joan Enric Lluna, de Música de Cambra amb el mestre Àngel Soler i de cant amb Jordi Albareda. Ha col·laborat, entre d’altres, amb la Banda Municipal de Barcelona, com a clarinet baix solista, i amb orquestres com l’OBC, l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’Orquestra Filharmonia de Catalunya, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. També en diversos cors, grups i formacions de cambra, entre les quals podem destacar Speculum Musicae, la Coral Càrmina, l’Orefó Català, l’Ensemble Barcelona Nova Música i el grup Tactum. És membre fundador de l’“Ensemble Cantilena BCN”, del “Clarion Quartet” (de clarinets), del Quartet “Sonadors de l’aire” i del “Quintet Lisboa”.

 

VASIL NIKOLOV fagot "Es graduà a l'Acadèmia Superior de Música de la seva ciutat d'origen, Sofia, on obtingué el títol de Màster. Acabà el curs de direcció amb el mestre Gordon Campbell, als Estats Units d'Amèrica. Ha estat fagotista principal de l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Nacional de Bulgària i de l'Orquestra Simfònica del Teatre de Belles Arts de Mèxic, entre altres. Director i fundador de l'orquestra de cambra "Santiago de Querétaro" a Mèxic, director resident i mànager del Teatre Líric d'Europa per a Espanya i Portugal. És membre del Grup Tactum i fundador de la cambreta "Ludos Instrumentalis". Està col·laborant amb les principals orquestres i grups de cambra a Espanya, França i Bulgària, entre altres. Té previst realitzar gravacions de concerts per a fagot i orquestra de compositors espanyols com Enric Ferrer i búlgars com Marin Valchanov, amb l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Nacional de Bulgària. És representant del Teatre Líric d’Europa per a Espanya i Portugal.

 

ENRIQUE MARTíNEZ trompa Neix a València el 1965. Comença els estudis de música en l'Acadèmia de la Societat Musical Instructiva "Santa Cecília" de Cullera (València), formant part de la Banda Juvenil, Banda Simfònica i Orquestra Simfònica d'aquesta societat. Cursa estudis de trompa al Conservatori Superior de Música de València amb José Rosell, obtenint el Títol de Professor, i prossegueix posteriorment els estudis superiors al Real Conservatorio Superior de Música de Madrid amb Francisco Burguera. Realitza cursos d’especialització amb els mestres de trompa Vicente Zarzo, Luis Morató, Adam Friedrich, Martin Hackleman, Güelfo Nalli i Daniel Bourgue.Ha col·laborat amb diverses formacions com l'Orquesta Ciudad de Valladolid, l’ Orquestra Filarmónica de Las Palmas de Gran Canaria, l’ Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’ Orquestra Philharmonisches Staatsorchester d' Hamburg (Alemanya), l'Orquestra del Teatre Lliure, l’ Orquestra Simfònica de Cadaqués i diverses formacions de cambra. Des de 1985 fins a 1988 ocupa la plaça de trompa solista de la Banda Municipal de Las Palmas de Gran Canaria. Actualment és membre del quintet de metall "2111 Gòtic Brass", del grup de Trompes "Cornicinum", Oberón Trio i professor de Trompa al Conservatori Professional de Música de Manresa. Des de 1988 és professor de trompa de l' Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.