Evento terminado

Entradas para A Contra Blues plays Atlantic Vol 2 en Barcelona (Sala Jamboree)

A Contra Blues plays Atlantic Vol 2 en Barcelona (Sala Jamboree)

Información adicional

A Contra Blues plays Atlantic Vol 2 en Barcelona (Sala Jamboree)

Información del evento

A Contra Blues plays Atlantic Vol 2 en Barcelona

No te pierdas el concierto de A Contra Blues plays Atlantic Vol 2 el próximo domingo 17 de junio de 2018 en la Sala Jamboree de Barcelona.

Jonathan Herrero veu i guitarra, Alberto Noel Calvillo guitarra i veu, Héctor Martín guitarra i veu, Joan Vigo contrabaix i baix elèctric, Núria Perich bateria.

A Contra Blues és sens dubte una de les millors bandes del panorama europeu actual. Els avalen el guardó de guanyadors de l’European Blues Challenge 2014, deu anys de carrera musical, més de sis-cents concerts i cinc treballs discogràfics. Des del seu debut no han parat de viatjar i de tocar als més variats escenaris, començant pels carrers de Barcelona fins arribar als grans festivals europeus. La seva posada en escena és inapel·lable. Una experiència única plena de força, solidesa i empatia amb l’audiència. Aquesta nit, han preparat una sessió especial d’homenatge a la discogràfica Atlantic Records, presentant un segon volum en què interpreten grans artistes d’aquest segell.

Entradas para A Contra Blues en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de A Contra Blues en Barcelona tienen un coste desde 13 euros. Disfruta de A Contra Blues sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.


También podría interesarte...