Evento terminado

Entradas para A Contra Blues & Stax Records en Barcelona (Sala Jamboree)

A Contra Blues & Stax Records en Barcelona (Sala Jamboree)

Información adicional

A Contra Blues & Stax Records en Barcelona (Sala Jamboree)

Información del evento

A Contra Blues & Stax Records en Barcelona

A Contra Blues & Stax Records se presentan de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 17 de diciembre.

Jonathan Herrero veu i guitarra acústica, Alberto Noel Calvillo guitarra elèctrica, harmònica, ukelele i cors, Héctor Martín guitarra elèctrica i cors, Joan Vigo contrabaix i baix elèctric, Núria Perich bateria.

A Contra Blues és sens dubte una de les millors bandes del panorama europeu actual. Els avalen el guardó de guanyadors de l’European Blues Challenge 2014, deu anys de carrera musical, més de sis-cents concerts i cinc treballs discogràfics. Des del seu debut no han parat de viatjar i de tocar als més variats escenaris, començant pels carrers de Barcelona fins arribar als grans festivals europeus. La seva posada en escena és inapel·lable. Una experiència única plena de força, solidesa i empatia amb l’audiència. Aquest cop, faran un homenatge als diferents artistes de la discogràfica Stax Records.

Entradas para A Contra Blues & Stax Records en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de A Contra Blues & Stax Records  en Barcelona tienen un coste desde 13 euros. Disfruta de A Contra Blues & Stax Records sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...