Entradas para CAPÇANES -10.000 Viu els camins de l'art rupestre al PRIORAT

CAPÇANES -10.000 Viu els camins de l'art rupestre al PRIORAT

Información adicional

CAPÇANES -10.000 Viu els camins de l'art rupestre al PRIORAT

  • desde 29 abr a 03 jun
  • desde 3,00 €
  • Cooperativa de Capçanes , Capçanes mostrar mapa
Información del evento

CAPÇANES -10.000. Viu els camins de l'art rupestre al Priorat

Un dels elements del patrimoni més desconegut i, al mateix temps, més fascinants del Priorat són les seves pintures rupestres i la petja que els primers humans van deixar-hi en temps ben remots. 

Les valls de Capçanes acullen un tresor en forma de pintures rupestres, un referent per la seva singularitat i per la quantitat: representa la major concentració de pintures –en un radi de 2km–  de tot el país.

Es tracta d’un conjunt de 19 jaciments situats en tres barrancs a camí de la serra de Llaberia, de gran qualitat artística i sorprenents –fins i tot pels mateixos experts- per la seva temàtica. És el cas del mural batejat com “La matança”, l’escena dinàmica d’una matança humana que és tota una raresa en l’art llevantí.

Us esperem per descobrir què ens comuniquen les veus més antigues del nostre passat en un dels entorns més bells de Catalunya.

Una visita rigorosa, apassionant i lúdica, adequada per a tots els públics i que integra art, cultura, natura, paisatge i, segur, algunes sorpreses que no us espereu.

 

También podría interesarte...