Event finished

Tickets for Els Acústic5 a l'Illa del Tresor a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Els Acústic5 a l'Illa del Tresor a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Additional info

Els Acústic5 a l'Illa del Tresor a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Event information

Els Acústic5 a l'Illa del Tresor al Jove Teatre Regina

Els Acústic5 a l'Illa del Tresor estaràn a Barcelona del 7 d'abril al 27 de maig. El espectacle serà al Jove Teatre Regina a les 17:30 hores.

Després d'un exitós pas per la quarta edició del concurs "Oh Happy Day " (TV3) , els ACÚSTIC5 estan triomfant amb la seva gira com a grup de música quan, de sobte i sense saber ben bé com, apareixen en una illa deserta. Allà hi trobaran el mapa d'un tresor i un estravagent personatge, el Pirata Boig. Amb la seva ajuda, o no, acabaran arribant al tresor, no sense haver passat abans per diversos obstacles i tensions entre ells. El contingut del tresor és inesperat i desconcertarà als membres del grup. Aquest és l'argument d'aquest musical d'aventures en el que els ACÚSTIC5 , juntament amb el públic, es faran moltes preguntes sobre el que realment és essencial.

A "L'Illa del Tresor" Setevenson ens explica la història d'un nen que es converteix en adult per les experiències que li toca viure. No ha tingut una vida fàcil , però els seus somnis sempre han estat molt vius. Embarcat com a grumet en un vaixell, coneixerà molt personatges, entre els que hi ha pirates...i descobrirà que no sempre es pot confiar en tothom. Aprèn a aguditzar la seva intel·ligència, la capacitat de percebre el perill, aprèn a ser ràpid quan la situació ho demana i alhora s'omple de valentia per complir en allò en el que creu.

L'obra parla de l'amistat, de l'ambició, dels valors humans i, sobretot, dels sentiments de les persones.

Entrades per Els Acústic5 a l'Illa del Tresor a Barcelona

Les entrades per Els Acústic5 a l'Illa del Tresor a Barcelona tenen un preu a partir de 9€. No et quedis sense entrades per aquesta nit única!

Could be of your interest...