Event finished

Tickets for El trencanous - Russian Classical Ballet

El trencanous - Russian Classical Ballet

Additional info

El trencanous - Russian Classical Ballet

  • 20 jan 2019
  • Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada, Igualada show map
Event information

El trencanous - Russian Classical Ballet a Igualada

El trencanous - Russian Classical Ballet al Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada el diumenge 20 de gener de 2019 a les 18:00 hores.

Un espectacle nadalenc imprescindible que romandrà en la memòria del públic 

El primer amor de la Clara és un soldat de joguina amb forma de trencanous que li han regalat la nit de Nadal. ‘El Trencanous’, amb la seva narrativa encantadora, desvetlla el nostre imaginari i ens porta al regne de la fantasia. 

Un somni de Nadal amb animació, criatures malignes i un heroi improbable: el príncep Trencanous.  Plena de romanticisme i fantasia l’obra exalta la capacitat de somniar dels infants i la ingenuïtat dels seus sentiments. 

Txaikovski  l’omplí de melodies tan notables com ‘La dansa de la Fada de Sucre’ i ‘El vals de les flors’ i Màrius Petipà desvetllà la seva originalitat i creativitat en el desenvolupament d’aquesta obra mestra intemporal, que ha esdevingut un dels espectacles més representat de tots els temps. 

El Russian Classical Ballet presenta una producció clàssica, amb una escenografia realista i de gran bellesa, figurins amb detalls sumptuosos fets a mà i un repartiment de solistes i cos de ball irreprensibles, liderats per dues estrelles de la dansa internacional. No te’l pots perdre!

Música: Piotr Íllitx Txaikovski. Coreografia: Màrius Petipà i Lev Ivànov. Llibret:  Basat en el conte ‘El Trencanous i el rei dels ratolins’ d’Ernst T. A. Hoffmann. Direcció: Evgeniya Bespalova. Intèrprets: Russian Classical Ballet. Figurins: Evgeniya Bespalova. Escenografia: Russian Classical Ballet.

 

Entrades per El trencanous - Russian Classical Ballet a Igualada

Les entrades per El trencanous - Russian Classical Ballet al Teatre Municipal l'Ateneu de Igualada tenen un preu des de 25€ + despeses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

Could be of your interest...