Event finished

Tickets for Barcelona Big Blues Band ft Jonathan Herrero (Sala Jamboree)

Barcelona Big Blues Band ft Jonathan Herrero (Sala Jamboree)

Additional info

Barcelona Big Blues Band ft Jonathan Herrero (Sala Jamboree)

Event information

Barcelona Big Blues Band feat Jonathan Herrero en Barcelona

Barcelona Big Blues Band feat Jonathan Herrero se presentan de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 15 de abril.

Jonathan Herrero veu, Ivan Kovacevic contrabaix i direcció, Duska Miscevic, Ignasi Poch saxo alt, Pol Prats, Artem Zhulyev saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Leo Torres, Víctor Verges trompeta, Aram Montagud, Igor Kossenkov trombó, Hector Martín guitarra, Federico Mazzanti piano, Anton Jarl bateria.

Sota l’impuls i la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, la Barcelona Big Blues Band s’ha convertit en una de les formacions més poderoses i sol·licitades en el circuit del swing, el jazz i el rhythm and blues del país. El seu so energètic, salvatge i al mateix temps sofisticat li concedeix l’estatus de formació única i irresistible. Es podria dir que segueix la tradició de les grans bandes com les de T-Bone Walker o Johnny Otis, però el seu radi d’acció encara va més enllà quan acostuma a incorporar als seus concerts solistes de primera magnitud com Ray Gelato, Mike Sanchez, Drew Davis, Lluís Coloma o com el que convidat que avui els acompanya, el cantant Jonathan Herrero, membre fundador d’A Contra Blues.

Entradas para Barcelona Big Blues Band feat Jonathan Herrero en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Barcelona Big Blues Band feat Jonathan Herrero en Barcelona tienen un coste desde 18 euros. Disfruta de Barcelona Big Blues Band feat Jonathan Herrero sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

Could be of your interest...