Evento terminado

Entradas para Barcelona Big Blues Band feat. Lluís Coloma en Barcelona (Sala Jamboree)

Barcelona Big Blues Band feat. Lluís Coloma en Barcelona (Sala Jamboree)

Información adicional

Barcelona Big Blues Band feat. Lluís Coloma en Barcelona (Sala Jamboree)

Información del evento

Barcelona Big Blues Band feat. Lluís Coloma en Barcelona

No te pierdas el concierto de Barcelona Big Blues Band feat. Lluís Coloma el próximo domingo 10 de junio de 2018 en la Sala Jamboree de Barcelona.

Lluís Coloma piano, Ivan Kovacevic contrabaix i direcció, Duska Miscevic i Ignasi Poch saxo alt, Pol Prats i Artem Zhulyev saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Leo Torres i Víctor Verges trompeta, Aram Montagud i Igor Kossenkov trombó, Hector Martín guitarra, Federico Mazzanti piano, Martí Elías bateria.

Sota l’impuls i la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, la Barcelona Big Blues Band s’ha convertit en una de les formacions més poderoses i sol·licitades en el circuit del swing, el jazz i el r’n’b del país. El seu so energètic, salvatge i al mateix temps sofisticat li concedeix l’estatus de formació única i irresistible. Es podria dir que segueix la tradició de les grans bandes com les de T-Bone Walker o Johnny Otis, però el seu radi d’acció encara va més enllà quan acostuma a incorporar als seus concerts solistes de primera magnitud com Ray Gelato, Mike Sanchez, Drew Davies, o Dani Nel·lo. En aquesta ocasió, el convidat és el prodigiós pianista de boogie Lluís Coloma, un dels exponents més rellevants del gènere a escala internacional.

Entradas para Barcelona Big Blues Band feat. Lluís Coloma en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Barcelona Big Blues Band feat. Lluís Coloma en Barcelona tienen un coste desde 18 euros. Disfruta de la mejor música sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...