Evento terminado

Entradas para Barcelona Big Blues Band ft Spencer Evoy (Sala Jamboree)

Barcelona Big Blues Band ft Spencer Evoy (Sala Jamboree)

Información adicional

Barcelona Big Blues Band ft Spencer Evoy (Sala Jamboree)

Información del evento

Barcelona Big Blues Band feat. Spencer Evoy en Barcelona

Barcelona Big Blues Band feat. Spencer Evoy se presentan de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 6 de mayo.

Ivan Kovacevic contrabaix i direcció, Spencer Evoy saxo i veu, Víctor Verges, Jaume Torné trompeta, Aram Montagud, Igor Kossenkov trombó, Duska Miscevic, Ignasi Poch saxo alt, Artem Zhuliev, Pol Prats saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Héctor Martín guitarra, Federico Mazzanti piano, Martí Elias bateria.

Sota l’impuls i la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, la Barcelona Big Blues Band s’ha convertit en una de les formacions més poderoses i sol·licitades en el circuit del swing, el jazz i el rhythm and blues del país. El seu so energètic, salvatge i al mateix temps sofisticat li concedeix l’estatus de formació única i irresistible. Es podria dir que segueix la tradició de les grans bandes com les de T-Bone Walker o Johnny Otis, però el seu radi d’acció encara va més enllà quan acostuma a incorporar als seus concerts solistes de primera magnitud com Ray Gelato, Mike Sanchez, Drew Davis, Lluís Coloma o Dani Nel·lo. En aquesta ocasió, el convidat és el saxofonista i vocalista canadenc Spencer Evoy que ja ens va meravellar el darrer mes d’octubre.

Entradas para Barcelona Big Blues Band feat. Spencer Evoy en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Barcelona Big Blues Band feat. Spencer Evoy en Barcelona tienen un coste desde 18 euros. Disfruta de Barcelona Big Blues Band feat. Spencer Evoy sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...