Evento terminado

Entradas para Barcelona Big Blues Band & Dani Nello (Sala Jamboree)

Barcelona Big Blues Band & Dani Nello (Sala Jamboree)

Información adicional

Barcelona Big Blues Band & Dani Nello (Sala Jamboree)

Información del evento

Barcelona Big Blues Band & Dani Nello en Barcelona

Barcelona Big Blues Band & Dani Nello se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 4 de Marzo

Dani Nel.lo saxo, Ivan Kovacevic contrabaix i direcció, Víctor Verges, Jaume Torné trompeta, Aram Montagut, Igor Kossenkov trombó, Duska Miscevic, Ignasi Poch saxo alt, Artem Zhuliev, Pol Prats saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Héctor Martín guitarra, Federico Mazzanti piano, Martí Elias bateria.

Sota l’impuls i la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, la Barcelona Big Blues Band s’ha convertit en una de les formacions més poderoses i sol·licitades en el circuit del swing, el jazz i el rhythm and blues del país. El seu so energètic, salvatge i al mateix temps sofisticat li concedeix l’estatus de formació única i irresistible. Es podria dir que segueix la tradició de les grans bandes com les de T-Bone Walker o Johnny Otis, però el seu radi d’acció encara va més enllà quan acostuma a incorporar als seus concerts solistes de primera magnitud com Ray Gelato, Mike Sanchez, Drew Davis, Lluís Coloma o com el que convidat que avui els acompanya, l’infatigable saxofonista Dani Nel·lo.

Entradas para Barcelona Big Blues Band & Dani Nello en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Barcelona Big Blues Band & Dani Nello en Barcelona tienen un coste desde 18 euros. Disfruta de Barcelona Big Blues Band & Dani Nello sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...