Event finished

Tickets for Barcelona Big Blues Band ft Drew Davies (Sala Jamboree)

Barcelona Big Blues Band ft Drew Davies (Sala Jamboree)

Additional info

Barcelona Big Blues Band ft Drew Davies (Sala Jamboree)

Event information

Barcelona Big Blues Band en Barcelona

Barcelona Big Blues Band se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 28 de enero.

Drew Davies saxo tenor i veu, Duska Miscevic, Ignasi Poch saxo alt, Pol Prats, Artem Zhuliev saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Jaume Torné, Victor Verges trompeta, Pere Masafret, Igor Kossenkov trombó, Hector Martín guitarra, Federico Mazzanti piano, Ivan Kovacevic contrabaix i direcció, Martí Elias bateria.

Sota l’impuls i la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, la Barcelona Big Blues Band s’ha convertit en una de les formacions més poderoses i sol·licitades en el circuit del swing, el jazz i el rhythm and blues del país. El seu so energètic, salvatge i al mateix temps sofisticat li concedeix l’estatus de formació única i irresistible. Es podria dir que segueix la tradició de les grans bandes com les de T-Bone Walker o Johnny Otis, però el seu radi d’acció encara va més enllà quan acostuma a incorporar als seus concerts solistes de primera magnitud, com el que l’acompanya avui, el cantant i saxofonista del Regne Unit Drew Davies. Davies ha seguit la tradició dels saxofonistes del rythm’n’blues dels anys 40 i 50, portant aquesta bandera sonora per nombrosos festivals europeus. En el seu recentment publicat quart àlbum, “You Make Me Shake”, resumeix tota la seva brutal energia, la mateixa que contagiarà als que avui baixin les escales del Jamboree.

Entradas para Barcelona Big Blues Band en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Barcelona Big Blues Band en Barcelona tienen un coste desde 12 euros. Disfruta de Barcelona Big Blues Band sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

Could be of your interest...