Evento terminado

Entradas para La Bella Dorment a Barcelona (Jove Teatre Regina)

La Bella Dorment a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Información adicional

La Bella Dorment a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Información del evento

La Bella Dorment al Jove Teatre Regina

La Bella Dorment estarà a Barcelona el pròxim del 13 de gener al 4 de febrer. El concert serà al Jove Teatre Regina a les 17:30 hores.

En un regne llunyà , hi havia uns reis que no tenien fills i van consultar un munt de mags i fades per solucionar el problema. A la fi, els reis van tenir una filla. Totes les fades van ser convidades a la festa del naixement, menys la malvada fada Sisena. I aquesta, enfurismada, li va fer un malefici a la princesa : "Abans de fer setze anys, es punxarà amb una agulla i morirà". Però la bondadosa fada Setena aconsegí atenuar el malefici :"No morirà, només restarà adormida durant cent anys i la despertarà el petó d'un príncep".

Per tal d'allunyar-la del perill, la seva fada padrina de l'emportarà lluny de palau , fins que hagi passat el dia del seu setze aniversari. Però la malvada fada Sisena descobreix l'amagatall. La princesa es punxa i queda adormida. cent anys més tard...

Aquesta versió del conte s'ha fet a partir de la versió de Charles Perrault, respectant els trets fonamentals i afegint personatges i situacions noves, cançons originals i una posada en escena molt visual i atractiva

Entrades per La Bella Dorment a Barcelona

Les entrades per La Bella Dorment a Barcelona tenen un preu a partir de 9€. No et quedis sense entrades per aquesta nit única!

bella-dorment-230817.jpg

También podría interesarte...