Evento terminado

Entradas para TDS Trail solidària 2018

TDS Trail solidària 2018

Información adicional

TDS Trail solidària 2018

Información del evento

Taller de Solidaridad és una ONG de desenvolupament que neix de la mà de la congregació de las “siervas de san José”, per impulsar la justícia social, protegir la dignitat i millorar les condicions de vida de la dóna i dels col·lectius més vulnerables als països del sud. Des de 2001, han treballat en 13 països diferents, recolzant 200 projectes que han beneficiat a més de 216.000 persones.

El comitè local de sant Vicenç dels Horts ha volgut unir solidaritat i esport a través d'una carrera popular no competitiva, que han anomenat “ I cursa solidària TDS trail 2018”

Us convidem el proper 17 de juny  a les 9h al  el parc del pi gros de Sant Vicenç dels Horts on tindrà inici la cursa trail solidària.Es podrà realitzar caminant o corrent. Una activitat esportiva i solidària en un entorn de natura, amb unes vistes panoràmiques de Barcelona des de la part més alta del recorregut. 

La total recaptació neta de les inscripcions anirà destinada al projecte “casa de la dóna” de Cochabamba, a Bolívia, que Taller de Solidaridad promou i gestiona sobre el territori. Contribuirà a que 50 dones bolivianes, que viuen en situació de pobresa extrema, millorin la seva situació i tinguin una oportunitat professional: aprenent a llegir, participant en una cooperativa d’aliments i en un grup de producció tèxtil. 

 

Descripció del Recorregut:

Es tracta d'un recorregut circular amb sortida i arribada al parc del pi gros on es situarà la zona 0 de la cursa. El recorregut de la modalitat caminada serà de 3 km/8km el recorregut de la Trail serà de 8 km/16km. La distància del circuit circular és de 8km aproximadament, per realitzar els 16km s'haurà de donar dues voltes al circuit. El recorregut tindrà un desnivell variant de 97 metres, estant a 68 m el punt més baix i 161m de cota màxima.

Sortint del parc del pi gros es girarà cap a l'esquerra per la travessera d'Aragó per tornar a girar a l'esquerra pel carrer de Borriana, es continuarà pel carrer Borriana fins trobar el camí de terra del puig castellà, es continuarà per aquest camí fins arribar al carrer urbanització del Remei, i es continuarà per aquest fins arribar a la plaça de l'ermita del Remei, allà es tornarà a passar pel carrer urbanització del Remei per acabar girant a l'esquerra pel camí de terra que finalitza al camí del puig castellà, a partir d'aquest punt es farà el mateix recorregut fins arribar al parc del pi gros. A la plaça de l'ermita del Remei hi haurà un punt d'avituallament.

 

 

 Els dies previs a la cursa, 15 i 16 de Juny de 2018, de 17:00 a 19:00h al centre diari sant Josep (carrer Burgos 70, Sant Vicenç dels Horts) es farà entrega de la bossa obsequi amb els dorsals i les samarretes.

 

 

 

También podría interesarte...