Event finished

Tickets for 3r. Anoia Tast-Tech

3r. Anoia Tast-Tech

Additional info

3r. Anoia Tast-Tech

  • 26 jan 2019
  • Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia, Igualada show map
Event information

L'Anoia Tast-Tech va néixer el 2016 amb l'objectiu d'apropar i promoure la tecnologia a la societat i molt especialment a la comunitat educativa formada pels pares i mares, mestres i alumnes.

L'Anoia Tast-Tech vol donar a conèixer no tant la tecnologia des d'un punt de vista d'usuari si no més enllà per entrar en el que hi ha darrere, les tecnologies, les professions, els usos, tot a través de tallers, xerrades, activitats adreçades a infants, joves i adults.

Més informació a http://www.anoiatasttech.cat

La inscripció (reserva de plaça) dels tallers és gratuïta. Per fer-ho s'ha de fer clic a l'enllaç COMPRAR ENTRADES i tot seguit seleccionar el torn i taller. Continueu amb la tramitació (necessitareu registrar-vos a Ticketea). NO demana pagament. Abans de procedir, però, llegiu les instruccions següents per poder participar a la subhasta d'obsequis.

INSTRUCCIONS DE PARTICIPACIÓ A LA SUBHASTA D'OBSEQUIS

Durant el matí, els assistents a l'Anoia Tast-Tech podran anar sumant punts en participar a les diverses activitats (tallers, xerrades, demostracions,...) i en finalitzar la matinal (13:30h) hi haurà una subhasta de productes tecnològics patrocinats per empreses del sector on els assistents hauran d'utilitzar els punts aconseguits per a poder licitar.

Per participar-hi, cal disposar d'un mòbil Android i seguir les següents instruccions:

  • L'assistent haurà d'instal·lar una app en el seu mòbil i procedir al registre (nom, cognoms i correu electrònic)
  • Dins el recinte hi haurà QR a capturar per aconseguir punts.
  • Si l'assistent vol sumar els punts dels tallers en els que hagi participat, en efectuar el registre a l'app, haurà d'haver introduït el correu electrònic utilitzat en l'adquisició de les entrades des d'aquest portal. Recordeu-lo!!!
  • Un mateix mòbil pot servir per a diversos assistents.
  • A partir de les 13:30h, i utilitzant la mateixa app, l'assistent podrà licitar pel producte que cregui més adequat.
L'organització pot canviar el funcionament per motius tècnics. Si fos així, s'informaria durant la matinal en el recinte.

Could be of your interest...