Evento terminado

Entradas para CCCB- Expos Fotollibre Fotocolectania - WPP 17

CCCB- Expos Fotollibre Fotocolectania - WPP 17

Información adicional

CCCB- Expos Fotollibre Fotocolectania - WPP 17

Información del evento

CCCB - Exposicions Fenomen Fotollibre, al CCCB i a Fotocolectania, i World Press Photo 2017

Des del 29 d'abril fins al 5 de juny podeu venir al CCCB a veure dues exposicions de fotografia i de relats.

La mostra  World Press Photo presenta projectes de fotoperiodisme de l'any passat,  seleccionats per la seva qualitat. Aquesta cita ineludible pels amants de la fotografia s’ha convertit en una de les fites més senyalades de la cultura i del periodisme visual a Barcelona. Una oportunitat per emocionar-se, informar-se, entendre o qüestionar-se la realitat que ens envolta.

L'exposició  Fenomen Fotollibre són relats fotogràfics vinculats als llibres, on s’hi poden veure des dels fotollibres de Ródtxenko, William Klein i Robert Frank fins als fotollibres nipons, pioners d’aquest fenomen. El fotògraf Martin Parr hi exposa els millors exemplars de la seva col·lecció particular. Una secció dedicada a fotollibres de denúncia i propaganda reuneix els dissenys més radicals. Manuel Álvarez Bravo, Gabriel Cualladó i Henri Cartier-Bresson són altres noms presents a la mostra així com les darreres propostes de reconeguts artistes contemporanis que han aportat una visió genuïna al mitjà, com Laia Abril o Vivian Sassen, i que ofereixen una mostra dels processos de creació d’un fotollibre. Aquesta exposició es presenta al CCCB i a la Fundació Fotocolectania.

Informació pràctica:

Horari de dimarts a diumenge i festiu, d'11 a 20h / World Press Photo: divendres fins les 21h i dissabte, diumenge i festius de 10 a 21h. Últim accés a les exposicions 30 minuts abans de tancar.

Preus del tiquet per a 3 exposicions: 8€ / Reduït per a menors de 25 anys, Carnet Jove, Família nombrosa i monoparental i jubilats: 6€

Per a les entrades gratuïtes, cal passar per taquilles: menors de 12 anys, aturats, jubilats amb Targeta Rosa i carnet Docent de la Generalitat.

Cada diumenge de 15.00 a 20.00, entrada gratuïta a les exposicions del CCCB gràcies al patrocini de Moritz 

 

También podría interesarte...