Event finished

Tickets for CCCB-Exposició Quàntica

CCCB-Exposició Quàntica

Additional info

CCCB-Exposició Quàntica

  • From 24 apr to 22 sep
Event information

CCCB- Exposició Quàntica

L’exposició «Quàntica» aporta les claus per entendre els principis de la física quàntica i ho fa a través del treball creatiu conjunt de científics i artistes. El projecte convida el públic a explorar els nous paradigmes de la ciència moderna, encuriosir-s’hi i valorar-los críticament.

La física quàntica descriu les lleis fonamentals del món que romanen ocultes als sentits. És la teoria construïda pels humans que descriu la naturalesa de manera més precisa. En molts aspectes, és una teoria sorprenent, sempre sotmesa a crítica i amb un enorme calat filosòfic. «Quàntica» permet analitzar de quina manera els nous postulats de la física quàntica sacsegen la nostra visió del món i el futur de la humanitat.

D’una banda, s’hi exposen deu projectes artístics que evidencien que l’impacte de la quàntica va més enllà del domini de la ciència. D’altra banda, s’hi presenten nou finestres que introdueixen el treball de recerca al laboratori i situen el visitant davant de l’assoliment intel·lectual que suposen les teories de la física en contacte amb l’abast dels experiments avançats.

En unir aquests dos itineraris, l’artístic i el científic, es configura un panorama polièdric que planteja noves preguntes i connexions que contribueixen a la comprensió d’una realitat aparentment invisible i l’impacte que aquesta té en les nostres vides.

Informació pràctica:

Preu: 6€

Preu reduït: 4€ per a menors de 25 anys, jubilats, Carnet Jove, carnet Biblioteques, família nombrosa o monoparental.

Entrada gratuïta per a menors de 12 anys, aturats, jubilats amb Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB)

L'entrada és gratuïta per a tothom cada diumenge de 15 a 20h, a més del 18 de maig i el 24 de setembre.

Horari: de dimarts a diumenge d'11 a 20h.

Tancat dilluns no festius