Event finished

Tickets for CCCB-L'estómac dels escriptors (4)

CCCB-L'estómac dels escriptors (4)

Additional info

CCCB-L'estómac dels escriptors (4)

Event information

CCCB- Kosmopolis programació contínua

L'estómac dels escriptors (4)

Reprenem la sèrie de diàlegs que vam iniciar, amb gran èxit, a la darrera edició de Kosmopolis 2015. Sota la direcció escènica de Marc Caellas i amb Jordi Nopca com a conductor, ens introduïm a l’estómac de l’artista Anna Dot i del poeta Eduard Escoffet per descobrir, potser, com sonen les paraules una vegada empassades. 

Els diàlegs de L’estómac dels escriptors volen anar més enllà del format tradicional i proposen acostar-nos a escriptors i artistes amb eines i recursos propis del teatre i del periodisme.

I, com a novetat, abans del diàleg Marc Caellas conduirà el taller Prohibit avorrir!, on abordarà, de manera teòrica i pràctica, les diferents formes de presentar la literatura en viu mostrant que l’exigència del discurs no està renyida amb l’espectacle d’una posada en escena. Un taller per plantejar formats que, com la conferència performativa, incorporen elements de la dramatúrgia, l’activisme o l’educació per atrapar un públic cada cop més exigent amb les presentacions en viu. 

17h - Taller Prohibit avorrir!, amb Marc Caellas. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia enviant un mail a taquilles@cccb.org

19:30h - Diàleg L'estómac dels escriptors (4), amb Marc Caellas, Anna Dot, Eduard Escofet i Jordi Nopca.

Informació pràctica:

L'entrada és única per a tota la sessió. Com que el taller té aforament limitat, cal també enviar un mail a taquilles@cccb.org

Preu: 3€  / Gratuït per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent de la Generalitat i jubilats amb Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB a recollir l'entrada corresponent)

Could be of your interest...