Event finished

Tickets for CCCB-Memefest

CCCB-Memefest

Additional info

CCCB-Memefest

Event information

CCCB - Memefest. La festa del folklore digital i l’humor a Internet

Els memes formen part del nostre dia a dia i han transformat la forma en què ens relacionem i opinem en públic. El 3 de març fem una festa per reivindicar aquesta forma de comunicació popular, lliure i incontrolable. Us proposem una vetllada de converses, música, projeccions i una batalla de memes amb uns convidats que coneixen bé els racons més divertits i peculiars de la xarxa. 

El Memefest és un homenatge a la cultura digital i a Internet, a la creació des de l’anonimat i l’absència d’autoria definida, a la remescla de continguts, a la rapidesa i l’èxit efímer de les idees i de les imatges, a les comunitats d’usuaris amb codis i llenguatges humorístics propis, a la lletjor que ens atreu i als relats populars que s’expandeixen gràcies a la comunicació en xarxa. 

Amb les actuacions de Carlo Padial, Dolors Boatella, Noel Ceballos, El Hematocrítico, Tomàs Fuentes, Júlia Cot, Alba Rihe, Oye Sherman, Ana Polo, Christian Flores i Ana Belén Rivero.

 

#memeCCCB  |  www.cccb.org

Informació pràctica:

Preu: 7€

Preu reduït: 5€, per a menors de 25 anys, Carnet Jove, jubilats, família nombrosa i família monoparental

Gratuït: Amic del CCCB, jubilat amb Targeta Rosa, aturat, carnet Docent (educació obligatòria), menors de 12 anys,  (Per a les entrades gratuïtes cal passar prèviament per taquilles del CCCB)

 

 

Could be of your interest...