Evento terminado

Entradas para CCCB- Primera Persona 4 (Pernice, Makoki, Las Ruinas)

CCCB- Primera Persona 4 (Pernice, Makoki, Las Ruinas)

Información adicional

CCCB- Primera Persona 4 (Pernice, Makoki, Las Ruinas)

Información del evento

CCCB - PRIMERA PERSONA

Sessió 4. Joe Pernice / Makoki: Miguel Gallardo i Juan Mediavilla / Las Ruinas

El músic Joe Pernice, amb dues bandes fonamentals a l’esquena com Scud Mountain i Pernice Brothers, arriba a l’escenari de Primera Persona per tocar diverses composicions de la seva carrera i parlar de la seva novel·la, It Feels So Good When I Sleep, acabada de traduir al castellà per Blackie Books. 

Si un personatge de còmic espanyol ha marcat una generació aquest ha estat Makoki, l’antisocial esbojarrat que van crear Miguel Gallardo i Juan Mediavilla el 1977 i que es va passejar durant cinc anys vertiginosos per diverses publicacions crucials de la contracultura pàtria (Disco Exprés, Star o El Víbora). Gallardo i Mediavilla vénen al festival per explicar-ho tot sobre Makoki, la seva creació més punk.

Per últim, el trio de heavy-pop de Barcelona Las Ruinas –format pel peruà Eduardo Chirinos, el veneçolà Jaime Bertrán i el barceloní Toni López– posen el final festiu a Primera Persona 2017. Les seves lletres sobre amor, urbanisme, ciència-ficció distòpica, misèria i ruïnes (emocionals i monetàries) són l’equivalent de la Barcelona dels 2000 d’anteriors cronistes com Gato Pérez. Las Ruinas es van proposar ja fa molt de temps gravar un disc per any i ho estan aconseguint. El setè i darrer àlbum és 100% Maximum Heavy Pop.

Informació pràctica:

Preu per sessió: 10€ (+ despeses de gestió)/ Preu reduït: 7€ (+ despeses de gestió) per a menors de 25 anys, Carnet Jove, jubilats, família nombrosa i família monoparental. Gratuït: Amic del CCCB, jubilat amb Targeta Rosa, aturat, carnet Docent de la Generalitat (Per a les entrades gratuïtes, cal passar per taquilles del CCCB)

También podría interesarte...