Evento terminado

Entradas para CCCB-Taller Després de la fi del món en família

CCCB-Taller Després de la fi del món en família

Información adicional

CCCB-Taller Després de la fi del món en família

Información del evento

CCCB- Taller Després de la fi del món en família. Pluges, desforestació i ecosistemes

Visita en família a l’exposició i taller «Fes-ho tu mateix»

Us proposem una visita guiada en família a l’exposició Després de la fi del món i un taller posterior per construir els materials que us permetran observar els canvis i les conseqüències que està vivint el nostre paisatge. Experimentareu amb la terra i les aigües i descobrireu sistemes respectuosos i que s’autoregulen.

L’activitat humana ha passat d’utilitzar els recursos de la naturalesa per necessitat a fer-ho per desig. Això ha accelerat canvis en el nostre paisatge i ara, si fóssim astronautes i miréssim el planeta des del cel, veuríem grans extensions de terra marró, sense arbres, grans extensions de colors grisos, un munt de carreteres i construccions. Fem servir més recursos dels que el planeta és capaç de regenerar en el temps que els gastem.

Proposem als participants que portin dues ampolles d’aigua buides d'1,5l; aquestes ens serviran per dur a terme l’activitat.

Per a famílies amb infants a partir de 6 anys.

És un taller dissenyat per La Mandarina de Newton.

Informació pràctica:

Preu per la jornada: 6 € / Preu reduït: 4€ per a menors de 12 anys, família nombrosa i família monoparental, aturat, carnet Docent de la Generalitat, Targeta de la discapacitat

Gratuït: Amic del CCCB (Per a les entrades gratuïtes cal passar per taquilles del CCCB) 

También podría interesarte...