Event finished

Tickets for CCCB-Conversa amb Suzanne Hall i Nigel Thrift

CCCB-Conversa amb Suzanne Hall i Nigel Thrift

Additional info

CCCB-Conversa amb Suzanne Hall i Nigel Thrift

  • 04 jul 2019
Event information

CCCB-Conversa amb Suzanne Hall, Nigel Thrift i Francesc Muñoz. Les ciutats a l’antropocè

Suzanne Hall i Nigel Thrift, en un diàleg moderat per Francesc Muñoz, reflexionen sobre els reptes de les ciutats a l’antropocè i reivindiquen la necessitat de dur els principis de la sostenibilitat a la pràctica.  

Les ciutats són ja el principal hàbitat dels humans, i les previsions apunten que no deixaran de créixer en els propers anys. La sociòloga Suzanne Hall i l’expert en geografia humana Nigel Thrift, dues de les figures més rellevants avui en l’estudi de la vida urbana, dialoguen sobre la condició de les ciutats a l’antropocè i reivindiquen nous models que guiïn la nostra manera d’habitar-les. Les ciutats, productores a la vegada que producte de l’antropocè, hauran de ser part essencial del canvi cap a una vida humana sostenible per al planeta i cap a una societat més justa i inclusiva.

Informació pràctica:

Preu: 3€ / Gratuït per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (educació obligatòria) i jubilats amb Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB a recollir l'entrada corresponent. Disponibles sempre que hi hagi entrades a la venda). 

Traducció simultània de l’anglès al català.

 

Could be of your interest...