Evento terminado

Entradas para CCCB-De Google X a l’algoritme de la felicitat. Mo Gawdat

CCCB-De Google X a l’algoritme de la felicitat. Mo Gawdat

Información adicional

CCCB-De Google X a l’algoritme de la felicitat. Mo Gawdat

Información del evento

CCCB- De Google X a l’algoritme de la felicitat. Una conversa amb Mo Gawdat

En el marc de les Trobades Lab, convidem Mo Gawdat a dialogar amb Ramon Sangüesa sobre la fórmula de la felicitat i les contradiccions de les grans empreses tecnològiques, i també sobre els projectes i la feina al laboratori del cercador que dominarà el món.

Mo Gawdat ha passat bona part de la seva carrera en tres de les empreses tecnològiques més influents del món: IBM, Microsoft i Google. Actualment és el director comercial de Google [X], un dels laboratoris punters, no exempt de secretisme, que està determinant els avenços que seguiran les tecnologies. Entre els projectes que l’empresa ha revelat hi trobem: cotxes sense conductor, les famoses Google Glass, el Projecte Loon, que presta servei d’Internet per mitjà de globus a l’estratosfera, culleres antitremolor per a pacients amb Parkinson i xarxes neuronals per al reconeixement de veu i la visió artificial, entre d’altres.

Després d’investigar durant dotze anys sobre la felicitat, Gawdat va desenvolupar un algoritme per restablir l’estat de felicitat quan un esdeveniment ens descol·loca. Aquest algoritme va ser sotmès a una dura prova quan el seu fill Ali va morir de forma sobtada el 2014. Arran d’aquest fet va escriure el llibre El algoritmo de la felicidad (Planeta, 2018).

Les Trobades Lab tenen com a objectiu dialogar amb figures rellevants de la innovació en els seus diferents camps i manifestacions.

Informació pràctica:

Preu: 3€  / Gratuït per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (educació obligatòria) i jubilats amb Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB a recollir l'entrada corresponent. Disponibles sempre que hi hagi entrades a la venda)

Hi ha servei de traducció simultània anglès-català

También podría interesarte...