Event finished

Tickets for CCCB-Estació Beta-CNIO Arte. Edició 2019 - Quàntica

CCCB-Estació Beta-CNIO Arte. Edició 2019 - Quàntica

Additional info

CCCB-Estació Beta-CNIO Arte. Edició 2019 - Quàntica

  • 06 jun 2019
Event information

CCCB-Estació Beta - CNIO Arte. Edició 2019 - Quàntica.

Taula rodona sobre el projecte del fotògraf Chema Madoz, amb la col·laboració del científic Ignacio Cirac

CNIO ART és una iniciativa que uneix científics, artistes i mecenes, organitzada pel Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques (CNIO) amb el suport de la Fundació Banco Santander, per la qual cada any un científic/a i un/a artista estableixen un diàleg que resulta en la realització d'una obra d'art de nova creació.

Aquest any, Chema Madoz, Premi Nacional de Fotografia, ha creat una fotografia inspirada en la física quàntica a través d'un diàleg amb Ignacio Cirac, director de l'Institut Max Planck d'Òptica Quàntica a Munic, un dels majors experts mundials en computació quàntica. Durant la sessió s'analitzarà el procés de creació d'aquesta obra i el paper de la filantropía en la investigación i la recerca científica.

Aquesta iniciativa vol transmetre la importància de la ciència a la societat a través de l'art, al mateix temps que fomentar la creació d'obres d'art noves inspirades en els temes transcendents de la ciència actual. Els beneficis de les vendes d'aquestes peces es destinen a la investigació contra el càncer.

Participa: Maria A. Blasco, Begoña Gómez, Amparo Garrido, Carlos Jiménez

Entrada gratuïta. Cal portar el tiquet.

Could be of your interest...