Evento terminado

Entradas para CCCB-Rússia. Conferència de Mikhail Zygar

CCCB-Rússia. Conferència de Mikhail Zygar

Información adicional

CCCB-Rússia. Conferència de Mikhail Zygar

Información del evento

CCCB- Rússia, als marges d'Europa. Conferència de Mikhail Zygar

«Als marges d’Europa» és una proposta del CCCB per impulsar la reflexió sobre el projecte europeu a partir de les seves perifèries, geogràfiques o simbòliques. En aquest cicle ens acostarem a la realitat política i social de la Rússia contemporània, un país poc conegut i a la vegada crucial per entendre el nostre present.

Més d’un quart de segle després del col·lapse de la Unió Soviètica, Rússia ha tornat al centre de l’escenari geopolític. La seva complexa relació amb el projecte europeu, la tendència autoritària dels seus líders i la importància dels seus recursos energètics, posen en tensió bona part del nostre continent. No obstant això, la història europea no s’entén sense considerar les contribucions culturals, científiques i polítiques d’aquest país. Més enllà de l’espectacle polític, hi ha un país fascinant i indispensable per comprendre el present i contemplar el futur del món en què vivim.

Mikhail Zygar (Moscou, 1981) és periodista, escriptor i documentalista.

Cicle Rússia, als marges d'Europa

27 de novembre      Conferència de Judy Dempsey

Informació pràctica:

Preu: 3€  / Gratuït per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent de la Generalitat i jubilats amb Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB a recollir l'entrada corresponent. Disponibles sempre que hi hagi entrades a la venda)

 

También podría interesarte...