Event finished

Tickets for CCCB-Viatges en vinyetes-Trobada amb Peter Kuper

CCCB-Viatges en vinyetes-Trobada amb Peter Kuper

Additional info

CCCB-Viatges en vinyetes-Trobada amb Peter Kuper

Event information

CCCB- Viatges en vinyetes. La literatura de viatges a través de la ficció gràfica

Trobada amb Peter Kuper, que conversarà amb Pere Ortín

Kosmopolis aborda el gènere de la ficció gràfica amb una doble activitat. Presenta una xerrada amb l’autor nord-americà Peter Kuper i un taller de realització de cròniques de viatge a càrrec de Jorge Carrión i Sagar.

En els darrers anys la crònica de viatges il·lustrada, ja sigui en format de còmic o d’sketching, s’ha consolidat com un gènere narratiu de gran impacte global. La programació contínua de Kosmopolis es fa ressò d’aquest fenomen i convida un dels seus grans protagonistes, l’autor nord-americà Peter Kuper, premi Eisner i professor convidat de novel·la gràfica a la universitat de Harvard, que conversarà sobre la seva obra amb Pere Ortín, director d’Altaïr Magazine.

Programa de la sessió:

- Presentació del número especial «Viatges dibuixats» d’Altaïr Magazine, a càrrec de Pere Ortín i Mario Trigo

- Trobada amb l’escriptor i historietista Peter Kuper, que conversarà sobre la seva obra amb Pere Ortín

Al matí hi ha un taller de còmic de no ficció, de conceptualització, producció, desenvolupament i publicació de projectes de còmic de no ficció, a càrrec de dos destacats representants del gènere a l’Estat espanyol, l’escriptor Jorge Carrión i el dibuixant Sagar. Per comprar entrades pel taller (inclou trobada de la tarda), cliqueu aquí.

Informació pràctica:

Preu: 3€  / Gratuït per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (educació obligatòria) i jubilats amb Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB a recollir l'entrada corresponent. Disponibles sempre que hi hagi entrades a la venda)

Hi ha servei de traducció simultània italià-català

Could be of your interest...