Event finished

Tickets for Pa dins de la restauració | [0% Gluten]

Pa dins de la restauració | [0% Gluten]

Additional info

Pa dins de la restauració | [0% Gluten]

  • 30 sep 2018
  • Edifici Firal El Sucre, Vic show map
Event information

Activitat formativa per a professionals a càrrec d'en Francesc Altarriba de [0% Gluten]; programada pel 30 de setembre a les 16:00 hores dins de l'Observatorium Gastronòmic Osona.

[0% Gluten] revoluciona el món de la fleca i pastisseria per celíacs i intolerants a altres al·lergògens. Neix com un nou concepte: un espai inclusiu, basat en establiments lliures de gluten i altres al·lergògens com l'ou, la lactosa o llevats, amb una àmplia oferta gastronòmica que té com a base una gamma de pans molt diversa, a més de bescuits, pastissos, magdalenes, pastissos, brioixos, cookies, pizzes, focaccias, amanides, cafès, xocolates, sucs... i una infinitat d'aliments i begudes, tot sense gluten, ni additius per a la seva conservació, pensat únicament per al benestar. 

L'activitat "Pa dins de la restauració" s'explicarà la idiosincràsia del pa dins del món de la restauració. Desglossant el concepte "Pa" com a genèric i exposar les diferents tipologies actuals.

Explicant el seu tractament, funció i percepció dins de la gastronomia, tenint en compte que la seva utilitat i necessitat és completament diferent respecte al pa que trobem de forma quotidiana a les botigues.

Es necessita entrada de la Fira Observatorium Gastronòmic. Pots obtenir-la gratuïtament en següent enllaç: http://bit.ly/2uJlho2 (Ticketea)

 

 

 

Could be of your interest...