Event finished

Tickets for TEDxTarragonaSalon Novembre 2017

TEDxTarragonaSalon Novembre 2017

Additional info

TEDxTarragonaSalon Novembre 2017

  • 09 nov 2017
  • From €3.00
  • Casa Joan Miret, Tarragona show map
Event information

Hem d’educar treballadors o persones?

 

El sistema educatiu dels nostres joves ens planteja molts dubtes:

Quin és el model educatiu que volem? Sortiran preparats en un món que canvia tant ràpidament? Han d’aprendre un ofici o adquirir competències? I què passa amb l’ètica i els valors?

Si amb una carrera universitària no troben feina, millor que facin FP? Els que estudien FP, realment troben feina? Es correcta la separació entre FP i Universitat?

Cal que reflexionem sobre quin model educatiu volem per als nostres joves, en funció de quin model de societat aspirem a ser. És realment l’educació el motor de qualsevol societat? Realment es prioritza la inversió en educació i en recerca científica dels ciutadans del futur? Estem aprofitant els recursos que invertim com a societat en la formació dels joves?

En l’actualitat, la informació i el coneixement esdevenen recursos estratègics per la societat i poden, ben gestionats, esdevindre claus per millorar la vida de les persones. Al TEDxTarragonaSalon volem apostar per la conversa i compartir amb el nostre auditori algunes sensacions al voltant de la situació actual del sistema educatiu, especialment en els contexts universitari i de la formació professional, imaginant com podria ser en el futur.

Un debat obert amb els professors Joaquín Ruiz de Arbulo (URV) i Josep Maria Grau (URV i INS Pere Martell) en el que veurem un vídeo d’una xerrada TED sobre el tema, per després analitzar quin model educatiu i quines polítiques educatives serien desitjables a desenvolupar i … amb l’opinió de tots, re-imaginarem el futur de la educació.

Més informació a la nostra pàgina web
https://tedxtarragona.com/salon-9-novembre-2017/

Could be of your interest...