Event finished

Tickets for CineTIC per la divulgació tecnològica

CineTIC per la divulgació tecnològica

Additional info

CineTIC per la divulgació tecnològica

  • From 18 oct to 22 nov
  • CineCiutat, Palma show map
Event information

El cinema és molt més que l’anomenat “setè art”. Pot esser un bon instrument de comunicació, difusió i divulgació de la cultura tecnològica, a més de despertar la curiositat i obrir el debat.

Per això, en el marc del nostre projecte TenTIC de la Fundació Bit, per la divulgació de les tendències tecnològiques d’avantguarda, obrim  CineTIC, amb un cicle de 4 dates amb la col·laboració de Cine Ciutat i de reconeguts experts dins cada àrea seleccionada que explicaran com s´aplica la tecnologia protagonista de cada pel·lícula en el seu camp de feina i/o recerca amb un debat- col·loqui de 30 min en acabar cadascuna de les 4 pel·lícules.

Entrades gratuïtes previa reserva de plaça en aquesta web ( aforament limitat)

Veure el programa complet.

 El Dimarts 18 de octubre a les 19:30

  • Un amic per Frank (2012) tractarà de Robòtica amb un debat-col·loqui de la mà de Gabriel Oliver, professor universitari i cap del grup de recerca de Sistemes, Robòtica i Visió de la UIB. En Cineciutat , Palma.

El dimarts 25 de octubre a les 11h

El dimarts 15 de novembre a les 19H30 

  • HER (2013) Aquesta pel·lícula futurista ens apropa a les aplicacions de la Intel·ligència artificial, wearables, amb Benjamí Villoslada, Director General de Desenvolupament Tecnològic del GOIB,veurem com la digitalització també està canviant l´administració pública. En Cineciutat, Palma.

El dimarts 22 de novembre a les 11H

  • EX-MACHINA (2015) De totes les pel·lícules seleccionades aquesta és la única del gènere de la Ciència Ficció, però veurem que a tota la part de Robòtica i Intel·ligència artificial també hi una part de realitat tecnològica de qual ens parlarà Nico Falenti, membre de l' AACF i autor del podcast la Guarida del Friki a Ivoox.  en Cineciutat, Palma.

Could be of your interest...