Evento terminado

Entradas para CineTIC per la divulgació tecnològica

CineTIC per la divulgació tecnològica

Información adicional

CineTIC per la divulgació tecnològica

Información del evento

El cinema és molt més que l’anomenat “setè art”. Pot esser un bon instrument de comunicació, difusió i divulgació de la cultura tecnològica, a més de despertar la curiositat i obrir el debat.

Per això, en el marc del nostre projecte TenTIC de la Fundació Bit, per la divulgació de les tendències tecnològiques d’avantguarda, obrim  CineTIC, amb un cicle de 4 dates amb la col·laboració de Cine Ciutat i de reconeguts experts dins cada àrea seleccionada que explicaran com s´aplica la tecnologia protagonista de cada pel·lícula en el seu camp de feina i/o recerca amb un debat- col·loqui de 30 min en acabar cadascuna de les 4 pel·lícules.

Entrades gratuïtes previa reserva de plaça en aquesta web ( aforament limitat)

Veure el programa complet.

 El Dimarts 18 de octubre a les 19:30

  • Un amic per Frank (2012) tractarà de Robòtica amb un debat-col·loqui de la mà de Gabriel Oliver, professor universitari i cap del grup de recerca de Sistemes, Robòtica i Visió de la UIB. En Cineciutat , Palma.

El dimarts 25 de octubre a les 11h

El dimarts 15 de novembre a les 19H30 

  • HER (2013) Aquesta pel·lícula futurista ens apropa a les aplicacions de la Intel·ligència artificial, wearables, amb Benjamí Villoslada, Director General de Desenvolupament Tecnològic del GOIB,veurem com la digitalització també està canviant l´administració pública. En Cineciutat, Palma.

El dimarts 22 de novembre a les 11H

  • EX-MACHINA (2015) De totes les pel·lícules seleccionades aquesta és la única del gènere de la Ciència Ficció, però veurem que a tota la part de Robòtica i Intel·ligència artificial també hi una part de realitat tecnològica de qual ens parlarà Nico Falenti, membre de l' AACF i autor del podcast la Guarida del Friki a Ivoox.  en Cineciutat, Palma.

También podría interesarte...