Evento terminado

Entradas para Claire Martín + Barcelona Big Blues Band (Sala Jamboree)

Claire Martín + Barcelona Big Blues Band (Sala Jamboree)

Información adicional

Claire Martín + Barcelona Big Blues Band (Sala Jamboree)

Información del evento

Claire Martín + Barcelona Big Blues Band en Barcelona

Claire Martín + Barcelona Big Blues Band se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 4 de febrero.

Claire Martin veu, Ivan Kovacevic contrabaix i direcció, Víctor Verges, Jaume Torné trompeta, Pere Masafret, Igor Kossenkov trombó, Duska Miscevic, Ignasi Poch saxo alt, Artem Zhuliev, Pol Prats saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Héctor Martín guitarra, Federico Mazzanti piano, Martí Elias bateria.

El petit club de la Plaça Reial rep de nou a una de les millors cantants de jazz del Regne Unit i, per extensió, d’Europa. De fet, la prestigiosa revista “Jazz Times” ha dit d’ella que se situa entre les 4 o 5 millors vocalistes femenines de jazz del planeta. Claire Martin compta amb una carrera de més de 30 anys en la qual destaquen fites com la d’haver guanyat els Jazz British Awards en set ocasions, haver llançat fins a 18 CD amb el prestigiós segell Linn Records de Glasgow, haver col·laborat amb genis de la talla de Martin Taylor, John Martyn, Stéphane Grappelli o Kenny Barron i haver estat co-presentadora durant 17 anys del programa “Jazz Line Up” de la BBC Radio 3. Amb aquestes impressionants credencials i multitud de concerts arreu del planeta, suposa un veritable luxe tenir-la durant dues nits consecutives en la curta distància que suposa l’escenari del Jamboree. En la segona d’aquestes vetllades, explorarà la seva vessant més bluesera, acompanyada de l’explosiva Barcelona Big Blues Band.

Entradas para Claire Martín + Barcelona Big Blues Band en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Claire Martín + Barcelona Big Blues Band en Barcelona tienen un coste desde 23 euros. Disfruta de Claire Martín + Barcelona Big Blues Band sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...