Event finished

Tickets for Com es treballa la creativitat?

Com es treballa la creativitat?

Additional info

Com es treballa la creativitat?

  • 10 apr 2018
  • Carrer del Palau Reial, 1, Palma show map
Event information

Com es treballa la creativitat? 

Amb motiu del Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació

 

Laura Gost (Sa Pobla, 1993). Llicenciada en Comunicació per la UOC. Guardonada amb el premi Goya 2018 pel curtmetratge Woody & Woody, pel guió. El 2016 va guanyar el premi Art Jove de Literatura. Ha escrit i publicat diversos relats i obres de teatre i també ha estat guionista i actriu al curtmetratge Chat vol dir moix (2016).

 

Jaume Carrió (Esporles, 1983). Llicenciat en Comunicació Audiovisual. Guardonat amb el premi Goya 2018 pel curtmetratge Woody & Woody, per la direcció. És realitzador i muntador de la seva pròpia productora, TomaVistes. També exerceix de professor al CEF (Centre d’Estudis Fotogràfics). El 2009 va guanyar el premi Art Jove amb el curtmetratge Caragol treu banya. Director del curtmetratge Chat vol dir moix (2016), que va guanyar el premi Best Short Film Made In Balears, en l’Evolution, Mallorca International Film Festival.

 

 

Sinopsi:

 

Tots duim dins un talent innat, però moltes vegades el desconeixem o no el sabem explotar. De fet, el fracàs actual del sistema educatiu és que sovint no es sap intuir el geni interior dels seus alumnes. En aquesta ponència dos joves mallorquins Laura Gost i Jaume Carrió reflexionaran sobre la gestió del talent a partir de la seva experiència en el curtmetratge Woody&Woody, premi Goya 2018.

 

Could be of your interest...