Evento terminado

Entradas para 1a FARRA BRAVA amb ZOO + DI-VERSIONES + KHARLOSS SELEKTAH

1a FARRA BRAVA amb ZOO + DI-VERSIONES + KHARLOSS SELEKTAH

Información adicional

1a FARRA BRAVA amb ZOO + DI-VERSIONES + KHARLOSS SELEKTAH

  • 07 abr 2018
  • Pavello Poliesportiu d'esports de Palafrugell, Palafrugell mostrar mapa
Información del evento

Arriba la FARRA BRAVA, la més grossa de l’any amb un cartell de luxe i moltíssimes novetats! Dissabte 7 d'abril el Pavelló Municipal de Palafrugell acollirà la 1a FARRA BRAVA dels Birres Braves amb:

★ ZOO
★ ORQUESTRA DI-VERSIONES
★ KHARLOSS SELEKTAH

Hem tirat la casa per la finestra, i és que la primera Farra Brava arriba per quedar-se a Palafrugell com una de les millors festes de la comarca. A més a més, TINDREM PÀRQUING, SERVEI DE GUARDA-ROBA, ESCENARI AMB PHOTOCALL, FOTOGRAFIES A PEU DE PISTA...I MOLTES SORPRESES MÉS!

► PREU ◄
Entrada anticipada: 10€
Entrada a taquilla: 12€

Si queden entrades anticipades, també es podran adquirir a taquilla el mateix dia de la festa a partir de les 22:30h a 12€ (fins a completar l'aforament). Es recomana comprar-la anticipadament a qualsevol punt de venda físic o per internet. 

► ETS MENOR D'EDAT? Si tens entre 14 i 18 anys podràs entrar a la Festa. En el següent enllaç trobaràs tota la informació sobre com fer-ho. És molt important llegir-ho tot, no deixarem entrar a ningú que no compleixi tot el que es detalla en aquest enllaç: http://www.birresbraves.cat/menors-informacio 

 

ESTÀ TOTALMENT PROHIBIDA L'ENTRADA A MENORS DE 14 ANYS. ELS MENORS DE 14 A 16 ANYS HAURAN D’ANAR ACOMPANYATS DEL PARE O MARE I HAURAN DE FIRMAR AQUESTA AUTORITZACIÓ. OBLIGATORI MOSTRAR EL DNI DEL MENOR. NO ES RETORNARAN ELS DINERS DE L'ENTRADA. AFORAMENT LIMITAT.

Organitza: Ajuntament de Palafrugell.
Col·labora: Associació de Joves Birres Braves.

 

Setmanes Joves '18

También podría interesarte...