Event finished

Tickets for III concert solidari "tots junts sumem"

III concert solidari "tots junts sumem"

Additional info

III concert solidari "tots junts sumem"

Event information

Ja fa deu anys que la Fundació Paliaclinic és al costat dels qui més necessiten al final de la vida, proporcionant ajudes, suport i acompanyament als col·lectius més vulnerables i desafavorits que han d'afrontar una malaltia avançada o el final de vida d'un ésser estimat (nen o un adult) amb l'objectiu que el procés tingui la màxima dignitat, i que les persones ateses puguin viure el seu final en el lloc escollit i amb l'acompanyament desitjat.

 I tot això és possible gràcies a totes les entitats que ens donen suport, i a totes les persones, que amb la seva solidaritat contribueixen a que puguem dignificar els processos de malaltia i acompanyar-los amb humanitat i calidesa.

Per seguir desenvolupant la nostra labor, ara més que mai, necessitem SUMAR!

Vine al III Concert solidari "Tots junts sumem" del pròxim 17 d'octubre a les 20.30 h a la sala Luz de Gas de Barcelona (Muntaner 246) i contribuiràs a fer que puguem seguir donant suport als nens i nenes amb malaltia avançada i les seves famílies.

Enguany, gaudirem de les actuacions deMr. & Mrs. Jones, duet format per dos músics i cantants, Marta de Paco i Keco Pujol, que escriuen i canten cançons en català com un mitjà per a compartir experiències i emocions amb el seu públic.

Un estil fresc, fonamentalment acústic, orgànic, que es nodreix de gèneres diversos com el pop, el folk americà, el soul i peces de caire mediterrani. 

Mr & Mrs Jones aposten per l’autenticitat a l’escenari, un directe amanit d’entrega absoluta amb el públic, puresa, calidesa, interacció i sintonia.

Com a novetat per aquesta edició, comptarem també amb la participació del gran actor i humorista català, Joan Pera, que ens té reservada una gran sorpresa. 

I per tercer any consecutiu, també podrem comptar amb la col·laboració del nostre estimat Xavier Bertran, encarregat de la presentació i conducció de l'acte.

Si no pots venir el dia del concert, però vols contribuir a fer possible la nostra labor, col·labora amb la Fila 0.

 Venda d'entrades a través de ticketea

https://www.ticketea.com/entradas-concierto-3a-edicio-concert-solidari-tots-junts-sumem/

La recaptació anirà íntegrament destinada al programa pediàtric de suport i acompanyament a nens amb malaltia avançada i les seves famílies i que actualment la Fundació Paliaclinic du a terme als hospitals Sant Joan de Déu, Vall d'Hebron i Germans Trias i Pujol.

Si no pots venir el dia del concert, però vols contribuir a fer possible la nostra labor, col·labora amb la Fila 0.

 MOLTES GRÀCIES!

 Ticketea colabora asumiendo el 100% de los gastos de gestión 

 

 

Could be of your interest...