Event finished

Tickets for ALBA CARMONA en concert - Castellterçol

ALBA CARMONA en concert - Castellterçol

Additional info

ALBA CARMONA en concert - Castellterçol

Event information

ALBA CARMONA A CASTELLTERÇOL

El diumenge dia 21 d'abril de 2019 a les 18h30 al Centru tindrà lloc el concert d'Alba Carmona.

Estudiosa de la música d'arrel, Alba Carmona s'ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna. Les experiències al llarg de divuit anys en la música amb  Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Domínguez, Mauricio Sotelo o Las Migas, el pas del temps i les emocions de la seva recent maternitat li han provocat la necessitat d'expressar-se per primera vegada amb veu pròpia.

Les paraules no només ens defineixen, també ens construeixen. Ens fan les persones que som. Estem fets de les paraules que ens brollen. I les d'Alba Carmona són moltes.

Alba és camí i poesia. És arrel i veritat. Tradició i estètica. Però també, com l'art, és necessitat i retrobament, redescobriment i començament.

El guardonat guitarrista flamenc Jesús Guerrero té al seu currículum col·laboracions amb noms com Miguel Poveda, Niña Pastori, Carmen Linares i Rocío Márquez, entre d'altres, i és considerat per la crítica una de les grans revelacions de la música espanyola actual.

 

Entrades pel concert d'Alba Carmona a Castellterçol

Les entrades pel concert d'Alba Carmona a Castellterçol tenen un preu de 12,50€ + despeses de gestió. No et quedis sense entrada!

 

 

 

Could be of your interest...