Event finished

Tickets for Artaban príncep de les estrelles

Artaban príncep de les estrelles

Additional info

Artaban príncep de les estrelles

  • 03 jan 2017
  • Teatre Zorrilla Badalona, Badalona show map
Event information
La nit de Reis és una d'aquelles nits especials on els nervis solen jugar males passades. En Blai, curiós de mena, no pot dormir i vol comprovar si realment els Reis Mags entren a casa seva perquè aquest any s'ha portat especialment bé. La seva germana Clàudia el descobreix, però en comptes de renyar-lo, li proposa fer un viatge màgic a través de la llegenda del príncep Artaban i així, amb sort, els nervis s'esvairan. Ells dos resseguiran aquest conte en primera persona, entrant i sortint de la història en tot moment, així com només els més petits saben fer.
 
Aquest jove príncep és cridat per les estrelles a seguir un estel, que el guiarà a un punt de trobada, on l'esperen tres Mags i emprèn un viatge perillós i apassionant a pesar de no sentir el suport de la seva gent més propera. En aquesta empresa no hi anirà sol, l'acompanyen les seves dos patges Roseta i Caterina, gandules com cap altre i junts viuran mil aventures i coneixeran a gent meravellosa. 
 
Acompanya'ls en el seu emocionant viatge!
 
Un musical per a tota la família creat per Marc Sambola i A Grup Vocal (Finalistes al concurs Oh Happy Day de TV3) amb lletres de Yasmina Rincón.
 
Els menors de tres anys que no ocupin localitat no necessitaran entrada per assistir a aquest espectacle. 

Could be of your interest...