Evento terminado

Entradas para Clàssics L'Escala-Empúries | De Bach a Sibelius

Clàssics L'Escala-Empúries | De Bach a Sibelius

Información adicional

Clàssics L'Escala-Empúries | De Bach a Sibelius

  • 11 ago 2018
  • Església de Sant Martí d'Empúries, Sant Martí d'Empúries mostrar mapa
Información del evento

De Bach a Sibelius | Clàssics a L'Escala a Empúries

L'esdeveniment De Bach a Sibelius del Cicle de Concerts Clàssics a L'Escala - Empúries tindrà lloc el pròxim dissabte 11 de agost de 2018. El concert es celebrarà en l'Església de Sant Martí d'Empúries a les 20:00 hores.

“Forte Trio” presenta un programa molt variat. És un recorregut en la història musical que parteix amb les sonates del magnífic compositor alemany CPE Bach, continuant per les notes de Claude Debussy, penetrades per l’esperit de l’impressionisme francès, i per les melodies encantadores del gran mestre finlandès del nou-cents Jean Sibelius, per arribar a una vivaç composició del prominent jove compositor kazakh Arman Zhaim, que ens porta a conèixer les melodies i harmonies de la seva Nació. El Trio Nacional de la República de Kazahastan, “Forte Trio” representa a la seva Nació en les més prestigioses sales de concert de tot el món.

Trío Nacional del Kazahastan "Forte Trío" Timur Urmancheyev, piano; Yerkebulan Saparbayev, violí i Murat Narbekov, violoncel.

PROGRAMA

C.P.E. Bach (1714 - 1768) Tres sonates; I. Allegretto; II. Andante; III. Allegro

C. Debussy (1862 - 1918) Piano Trio en Sol Major; I. Andante con molto allegro; II. Scherzo. Moderato con allegro; III. Intermezzo. Andante espressivo; IV. Finale. Appassionato.

J. Sibelius (1865 - 1957) Trio en Do Major (Loviisa Trio); Allegro; Andante; Lento. allegro con brio

Zhaim, Arman; Körogli (Poema)

Entrades per De Bach a Sibelius| Clàssics a  L'Escala a Empúries

Les entrades per De Bach a Sibelius l'Església de Sant Martí d'Empúries el dissabte 11  de agost de 2018 tenen un preu des de 15 euros + despeses de gestió.

No et quedis sense entrades!

También podría interesarte...