Evento terminado

Entradas para BALLANT DAMUNT LA LLUNA

BALLANT DAMUNT LA LLUNA

Información adicional

BALLANT DAMUNT LA LLUNA

  • 20 ene 2019
  • Can Massallera Conciertos Música, Sant Boi de Llobregat mostrar mapa
Información del evento

20 de gener, 17:30 Concert Familiar + 3 anys

 

Ballant damunt la lluna

Reggae per Xics

 

The Penguins / Reggae per Xics estrenen espectacle i arrenquen una nova aventura per fer viatjar al públic més enllà de les estrelles amb el combustible dels ritmes jamaicans. 4t disc del grup, en el que continuen arranjant cançons del repertori tradicional infantil i –per primera vegada– també hi incorporen composicions pròpies. Partint de l’estació espacial “Kingston“ i amb l’ajuda del coet RPX-1 visitaran diversos planetes per descobrir cançons, ritmes i instruments en un viatge interestel·lar ple de música i diversió.

 

Una banda de 10 músics que va néixer fa 6 anys, amb 4 discs i centenars de concerts al darrera i que mantenen la seva proposta de música, humor i pedagogia per fer que un concert de “Reggae per Xics” esdevingui una experiència inoblidable (Premi ARC al “Millor espectacle per al públic infantil i familiar 2015)

 

Axel Domingo (veu), Francesc Puiggròs (veu i trombó), Xavi Haro (bateria), Ramon Vagué (baix), Oriol Serna (guitarra), Pol Gómez (guitarra), Sergi Beltran (teclats), Eduard Polls (saxo), Francesc Polls (saxo), Genís Navarro (trompeta)

 

Durada: 75 minuts

 

Preus: 8 € anticipada, 10 € taquilla

 

https://youtu.be/VuwmDkImc7M

También podría interesarte...