Entradas para Belda & Sanjosex: Càntut a La Bisbal

Belda & Sanjosex: Càntut a La Bisbal

Información adicional

Belda & Sanjosex: Càntut a La Bisbal

  • 13 ago 2017
  • 22:00h (CEST) Europe/Madrid
  • desde 10,00 €
  • Plaça del Castell, La Bisbal d'Empordà mostrar mapa
Información del evento
 
Belda & Sanjosex
“Càntut”
El músic bisbalenc Carles Sanjosé, ànima del grup Sanjosex, s’alia amb l’acordionista vallesà Carles Belda en un nou espectacle on recuperen cançons que pervivien tan sols en la tradició oral, Càntut. Després de guanyar premis com el Teresa Rebull o el premi Enderrock al millor disc folk 2016, ara presenten finalment aquest projecte a la Bisbal, amb una vetllada especial a les portes del Castell.
 
Els dos Carles s’han submergit en el cançoner online Càntut: Cançons i músiques dels avis, impulsat pel musicòleg Albert Massip, que recull més de mil cançons enregistrades arreu de les comarques gironines i fins i tot ha donat peu a un nou festival, nascut l’octubre passat a Cassà de la Selva. 
 
Després d’escollir-ne una quinzena de cançons, van enrolar en l’aventura dos osonencs: la violinista Coloma Bertran i el multiinstrumentista Jordi Casadesús, que també ha exercit de productor del disc. Tots junts han portat les tonades a una nova dimensió, sempre amb un peu aferrat a la tradició i l’altre jugant amb l’avantguarda. 
 
 

También podría interesarte...