Entradas para BENGALAH presentació disc

BENGALAH presentació disc

Información adicional

BENGALAH presentació disc

  • 27 abr 2018
  • 20:30h (CEST) Europe/Madrid
  • Desde 8,00 €
  • Sala Sandaru, Barcelona mostrar mapa
Información del evento

Presentació disc Bengalah (Barcelona)

 

 

BENGALAH és més que música, és un experiment antropològic, amb la intenció de transportar l’oient a la dimensió més ancestral i desconeguda d’un mateix. La força de les percussions es barreja amb un so molt actual i cuidat al detall: sintes, samplers i pedals, loops eteris, guitarres magnètiques, paisatges glaçats... La mescla d'ambient, jazz i músiques d’arrel és la proposta d’aquesta nova banda barcelonina. Instruments i tecnologia d'útima generació per recrear experiències mil.lenàries, aquest és el repte.

 

La banda del 27 A:

 JOAN SOLANA  tecles

JOAN VIGO  baix

GUILLEM CALLEJÓN guitarres i pedal steel

MARTÍ HOSTA  bateria i percus

          Featuring XAVI LOZANO Vents

 

I presenten disc: “Under surface” (SateliteK2018), el seu primer treball discogràfic, produït per en Josep Ma Baldomà, (productor de Guillem Roma, Maria Rodés, Connectome...) i inspirat en les cultures primitives i les seves increïbles adaptacions en el planeta terra. Una reflexió musical sobre uns coneixements mil.lenaris de respecte i connexió amb el medi, que estan desapareixent sota una nova cultura basada en la eficiència i el control.

El disc compta amb col.laboracions de luxe com les de Marco Mezquida, Xavi Lozano, Lilaina (Galícia), Una quartet de corda, Dídac Ruiz, etc...

 

 

También podría interesarte...