Event finished

Tickets for BENGALAH presentació disc

BENGALAH presentació disc

Additional info

BENGALAH presentació disc

Event information

Presentació disc Bengalah (Barcelona)

 

 

BENGALAH és més que música, és un experiment antropològic, amb la intenció de transportar l’oient a la dimensió més ancestral i desconeguda d’un mateix. La força de les percussions es barreja amb un so molt actual i cuidat al detall: sintes, samplers i pedals, loops eteris, guitarres magnètiques, paisatges glaçats... La mescla d'ambient, jazz i músiques d’arrel és la proposta d’aquesta nova banda barcelonina. Instruments i tecnologia d'útima generació per recrear experiències mil.lenàries, aquest és el repte.

 

La banda del 27 A:

 JOAN SOLANA  tecles

JOAN VIGO  baix

GUILLEM CALLEJÓN guitarres i pedal steel

MARTÍ HOSTA  bateria i percus

          Featuring XAVI LOZANO Vents

 

I presenten disc: “Under surface” (SateliteK2018), el seu primer treball discogràfic, produït per en Josep Ma Baldomà, (productor de Guillem Roma, Maria Rodés, Connectome...) i inspirat en les cultures primitives i les seves increïbles adaptacions en el planeta terra. Una reflexió musical sobre uns coneixements mil.lenaris de respecte i connexió amb el medi, que estan desapareixent sota una nova cultura basada en la eficiència i el control.

El disc compta amb col.laboracions de luxe com les de Marco Mezquida, Xavi Lozano, Lilaina (Galícia), Una quartet de corda, Dídac Ruiz, etc...

 

 

Could be of your interest...