Entradas para CAFÈ CONCERT AMB MIQUEL LARÍN

CAFÈ CONCERT AMB MIQUEL LARÍN

Información adicional

CAFÈ CONCERT AMB MIQUEL LARÍN

  • 26 abr 2018
  • 20:30h (CET) Europe/Madrid
  • Desde 12,00 €
  • Teatre Principal de Valls (BO), Valls mostrar mapa
Comprar entradas
Información del evento

Café  concert  amb Miquel Larín

DIJOUS, 26 D’ABRIL a les 20.30 h Teatre Principal de Valls

Miquel Larín és promotor del Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas. És besnét del cèlebre tenor.
Es tracta d’un concert amb intèrprets de reconeguda qualitat i una conferència sobre el món de l’òpera a càrrec de Miquel Larín, reconegut agent dels cantants d’òpera més importants.

Sara Blanch (Darmós, municipi de Tivissa, província de Tarragona, 1989), és una cantant lírica espanyola en la tessitura de soprano lleugera. L'any 2013 va debutar al Teatre Rossini de Pesaro i el 2015 va representar el paper d'Elvira de La italiana a Alger de Rossini en el  Festival  Rossini a Wildbad (Alemanya). L’any 2017 interpretà la Reina de la Nit de La flauta màgica de Mozart al Teatre de la Maestranza de Sevilla. Al llarg de 2017 actuarà en el Gran Teatre del Liceo de Barcelona, el Teatre Real de Madrid i el Teatre de la Zarzuela.
Considerada com una de les veus més prometedores de la jove lírica catalana, guanyadora de set guardons del Concurs Viñas, feliç «troballa» de les representacions de Le comte Ory al Festival Rossini de Wildbad (Alemanya) i flamant artista resident al Festival de Peralada, el 26 d’octubre de 2016 debutà en el paper de Zerlina, de Don Giovanni, de Mozart, en l’Òpera de Sabadell. Està marcant amb excel·lent ritme una trajectòria que, de moment, té el seu epicentre a Rossini i Mozart -la Reina de la Nit és una de les seves creacions - però que aviat s'ampliarà a Bellini i Donizetti.
D'ella s'ha exalçat la seva veu càlida i vellutada, la seva facilitat per als sobreaguts i ornaments i sobretot, una enorme facilitat escènica. Un mèrit que ella atribueix en bona part a aquestes classes de dansa que, juntament amb les de piano, van marcar la seva infància. I és que Sara Blanch ha viscut la música des que va néixer. El seu pare, compositor i director, i la seva mare, professora de música, la van introduir gairebé sense que ella mateixa es donés compte en aquest art. Va cantar en diverses corals i als 18 anys va desembarcar a Barcelona per completar una formació que, en l’any 2013, amb 24 anys, la va portar a debutar al Teatre Rossini de Pesaro i a La Faràndula de Sabadell.
Anna Crexells, ben coneguda pel públic de Valls, és pianista oficial dels Amics de l’Òpera de Sabadell, de l’Aula de Cant de Carmen Bustamante, del Concurs de Cant Mirabent i Magrans, del Concurs de Cant Jaume Aragall, i del Concurs Internacional Tenor Viñas.
També és pianista habitual de la Coral Càrmina i del Conservatori del Liceu. Ha col·laborat amb l’Associació d’Amics d’Alfredo Kraus d’Oviedo, l’Agència TACT, amb l’ESMUC i amb Phillipe Herreweghe.
Acompanya en cursos i classes magistrals de Jaume Aragall, Elisabetta Fiorillo, Jordi Domènech, Nuria Rial, Darrell Babidge, Eduard Giménez, Carmen Bustamante, Dalmau González, Enric Serra, Carlos Chausson, Michele Pertusi, Celso Albelo, Dolora Zajick, Juan Pons i Teresa Berganza.

Ha tocat amb Maite Alberola, David Alegret, Mariola Cantarero, Albert Casals, Maria Luisa Corbacho, Carlos Cosías, Carlos Daza, Manel Esteve, José Ferrero, Ana Lucrecia García, Saioa Hernández, Raquel Lojendio, Maribel Ortega, Enric Martínez-Castignani, Marta Mathéu, Simon Orfila, Ismael Pons, Marta Infante, César San Martín, Auxiliadora Toledano, Elisa Vélez entre molts altres reconeguts cantants.
Actua en diferents festivals de música com el Festival de Porta Ferrada, la Schubertíada de Vilabertran, i en diferents escenaris com el Teatre Lope de Vega de Sevilla o el Palau de la Música Catalana.

CAFÉ CONCERT AMB MIQUEL LARÍN al Teatre Principal de Valls entrades des de 12€

También podría interesarte...

Comprar entradas