Evento terminado

Entradas para Canço d'amor i de guerra Banda Simfònica de Badalona

Canço d'amor i de guerra Banda Simfònica de Badalona

Información adicional

Canço d'amor i de guerra Banda Simfònica de Badalona

  • 16 dic 2017
  • Desde 22,00 €
  • Teatre Zorrilla Badalona, Badalona mostrar mapa
Información del evento

Canço d'amor i de guerra Banda Simfònica de Badalona

Després d’un final de curs a ritme de swing amb la Lloll, i del ja tradicional Concert de Santa Cecília amb obres més clàssiques, la Banda proposa una obra que ha format part de moltes generacions. Creada el 1926, durant la Dictadura de Primo de Rivera, van haver de canviar-li el nom ja que al governador civil no li agradava el nom original (Els soldats de l’ideal, en què l’ideal era la revolució republicana francesa) i va ser prohibida després de la Guerra Civil. Actualment tornen temps de canvis, i és un bon moment per gaudir d’aquest gran clàssic de la cultura catalana!

 L’acció es desenvolupa en una farga situada en un poble indeterminat del Vallespir, l’any 1793, en plena Revolució Francesa. L’obra se centra en la història d’amor entre dos joves, l’Eloi i la Francina, que veuen com els seus destins se separen quan el batlle del poble decideix que la Francina ha de ser l’esposa del seu fill Andreu.           

L’argument descobreix les disputes i contrarietats que es produeixen dins aquest triangle amorós, alhora que il·lustra l’agitat moment històric que convulsionava la França de finals de segle XVIII

También podría interesarte...