Evento terminado

Entradas para Carles Marigó al Auditori Can Roig i Torres

Carles Marigó al Auditori Can Roig i Torres

Información adicional

Carles Marigó al Auditori Can Roig i Torres

  • 09 mar 2018
  • Auditori Can Roig i Torres, Santa Coloma de Gramenet mostrar mapa
Información del evento

Carles Marigó al Auditori Can Roig i Torres

Carles Marigó el pròxim divendres 9 de març de 2018 a les 21:00 hores al Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona).

El pianista Carles Marigó (1986) és sens dubte una de les personalitats musicals del moment. Els seus recitals són punts d’encontre amb el públic, diàlegs amb l’oïdor destinats a deixar aflorar una personalitat creativa que fluctua seductorament entre la música clàssica, la popular i, sobretot, la improvisació, que integra de manera orgànica en totes les seves actuacions. Rigorós en el ritme i l’articulació, imaginatiu en les harmonies i amb una calidesa de so celebrada per la crítica i el públic, el seu és un exemple per a les noves generacions de pianistes que defugen les etiquetes. Format a Catalunya i a Rússia, principalment, és també professor al Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona i a l’ESMUC. 

  • Carles Marigó • piano

Entrades per Carles Marigó al Auditori Can Roig i Torres

Las entrades per Carles Marigó al Auditori Can Roig i Torres el pròxim divendres 9 de març de 2018 a les 21:00 hores tenen un preu de 4 euros + despeses de gestió. No et quedis sense entrades!

 

También podría interesarte...