Event finished

Tickets for Coetus - Labyrinth

Coetus - Labyrinth

Additional info

Coetus - Labyrinth

  • 23 mar 2018
  • Teatre Auditori Cardedeu, Cardedeu show map
Event information

El cicle de tallers de música i concerts "Labyrinth Catalunya" enceta la seva tercera edició a Cardedeu amb el concert de Coetus, un dels grups més originals i creatius de la península dins el panorama musical actual. I és que l'Aleix Tobias, director de l'orquestra, enguany impartirà un dels tallers del cicle, el de percussió ibèrica.

Coetus és la primera orquestra de percussió ibèrica coneguda fins aleshores. Neix de la inquietud i la passió d' Aleix Tobías que, des de fa nou anys, dirigeix aquest projecte musical amb l'objectiu de reunir el llegat instrumental de la península Ibèrica. Instruments en la seva majoria desconeguts que tradicionalment s'han tocat bé sols, bé acompanyant al cant.

Coetus, veu llatina que vol dir unió, trobada, interacció. Com a agrupació, s'inspiren en els ritmes tradicionals enriquint i transformant el llegat musical de la península Ibèrica a través d’un llenguatge propi creant un repertori modern, intens i emocionant que dialoga amb les veus magistralment. Coetus conjuga vitalitat, força i fraternitat tot oferint un espectacle que condueix als nostres orígens musicals i culturals.