Event finished

Tickets for Concert Benèfic amb Mans Unides de la Coral Sant Ignasi

Concert Benèfic amb Mans Unides de la Coral Sant Ignasi

Additional info

Concert Benèfic amb Mans Unides de la Coral Sant Ignasi

  • 10 jun 2018
  • Monestir de Pedralbes, Barcelona show map
Event information

El diumenge 10 de juny del 2018, a les 20:00h al Monestir de Pedralbes, la Coral Sant Ignasi oferirà un concert benèfic amb l'objectiu de col·laborar amb Mans Unides, més concretament amb un projectiu educatiu a Hondures, que té l'objectiu d'implantar un programa d'educació a distància a 4 Departaments del país.

Comprant la teva entrada pel concert, contribuiràs al desenvolupament integral de les comunitats rurals en extrema pobresa mitjançant el reforçament del programa d'educació a distància "Maestro en casa", que inclou també l'orientació a les seves famílies i la formació i suport als facilitadors del programa.

El Concert

La Coral Sant Ignasi actuarà sota el comandament de l'Eulàlia Benito, la seva directora, mentre que en Daniel Parache serà l'encarregat del piano i l'orgue. La Dolors Álvarez i l'Alícia Vicens sera les sopranos que actuaran amb la resta dels components de la coral.

El repertori del concert es repartirà en tres blocs. En el primer s'interpretaran peces populars de la música de diferents indrets del món, com Sud-Àfrica, l'Amazones i Catalunya, amb peces tan conegudes i estimades El Cant Dels Ocells, en la versió que Pau Casals va fer mundialment famosa als voltants de 1940.

A la segona part, la magia de la música i el sentiment de la poesia s'uniran per crear una atmosfera preciosa, i podrem gaudir de cançons entranyables com L'Empordà, de Joan Maragall i Enric Morera.

En el tercer i últim bloc de l'actuació serà el moment de la unió entre sarsuela i òpera, amb obres tan mítiques com el Va Pensiero de Giuseppe Verdi.

Pròximament us informarem del llistat complet de les cançons que es podran gaudir al Concert Benèfic de la Coral Sant Ignasi a favor de Mans Unides del 10 de juny al Monestir de Pedralbes.

Petita història de la Coral Sant Ignasi

Corria l'any 1989 quan l'Adolfo Romagosa i la Carmen Torralva van fundar la Coral Sant Ignasi. Aquest fet va ser fruit de la constant reivindicació de diverses veus que reclamaven la formació d'un grup coral d'entre els afeccionats a la música, al voltant d'un col·lectiu tan nombrós com el del col·legi, format per alumnes, ex alumnes, pares i professors. Més tard, gràcies a la iniciativa i el treball del matrimoni de Joan Tort i Maria Teresa Figa, cantaires en aquell moment de l'Orfeó Català, va néixer de forma definitiva la Coral Sant Ignasi.

El seu director, que ho va continuar sent fins al curs 2015-2016, era en Manuel Zurita. Actualment, la coral està formada per 60 cantaires i la seva directora és l'Eulàlia Benito.

La Coral Sant Ignasi ara realitza molts concerts arreu del territori, tot i que no oblida pas els seus orígens i participa sempre en els actes de l'escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi.

Fora de l'escola, ha participat en trobades de corals com la de la diada de Santa Cecília. Fins i tot, la Coral Sant Ignasi va interpretar "L'himne de Mendelssohn" al Palau de la Generalitat, en la commemoració de la fundació de la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes d'Escoles Cristianes de Catalunya.

A escala mediàtica, han col·laborat en la missa dels diumenges de RTVE, que s'emet des dels estudis de la televisió pública a Sant Cugat.

Ticketea col·labora assumint el 100% de les despeses de gestió.

Could be of your interest...