Event finished

Tickets for Concert de Gospel Solidari a La Seu de Manresa

Concert de Gospel Solidari a La Seu de Manresa

Additional info

Concert de Gospel Solidari a La Seu de Manresa

  • 02 jun 2019
  • Colegiata Basílica de Santa María de la Aurora, Manresa show map
Event information

El Bages, terra d’acollida és un concert solidari de gospel, amb la participació del Cor de Gospel Sant Cugat  a benefici del programa d´acollida de persones refugiades de la Llar de Sant Joan de Déu.

Des de finals del 2017, la Fundació Germà Tomàs Canet de l´Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, porta a terme a Manresa el programa de Protecció Internacional, un programa d’acollida de persones refugiades que es troben en situació de vulnerabilitat. Els seus usuaris són famílies amb fills menors d’edat que han sol·licitat asil a l’estat espanyol com a conseqüència de conflictes armats, crisis humanitàries o persecució als seus països d’origen.

En una primera fase, el programa els ofereix acollida a la Llar Sant Joan de Déu, on tenen cobertes les seves necessitats bàsiques i reben el suport de diferents professionals per tal de preparar-los per poder iniciar, més endavant, una vida autònoma fora del centre. Aprendre l’idioma, buscar un lloc on viure, escolaritzar els més menuts o començar la recerca de feina són algunes de les activitats prioritàries en aquest moment. Passats sis mesos, passaran a instal·lar-se en un pis de lloguer i a iniciar la seva pròpia trajectòria vital al territori.

Fins al moment, el programa ha atès prop de dues-centes persones de quinze nacionalitats diferents. Ajuda’ns a fer que siguin moltes més i oferir los la millor acollida i hospitaliat!

Reserva la teva entrada inversa i fes el donatiu que consideris desprès del concert . Si no pots assistir-hi, i vols col·laborar, pots fer un donatiu Fila Zero.

Moltes gràcies i us esperem!

Ticketea col.labora assumint el 100% de les despeses de gestió.  

Could be of your interest...