Event finished

Tickets for Concert "Plataforma Per La Llengua" a L'Hospitalet

Concert "Plataforma Per La Llengua" a L'Hospitalet

Additional info

Concert "Plataforma Per La Llengua" a L'Hospitalet

  • 23 mar 2018
  • Teatre Joventut - Sala A, Hospitalet de Llobregat (L') show map
Event information

Concert "Plataforma Per La Llingua" a L'Hospitalet

Concert "Plataforma Per La Llingua" se celebrarà al Teatre Joventut el pròxim divendres 23 de març de 2018 a les 19:00 h.

Fa més de 24 anys que la Plataforma per la Llengua treballa per la  normalització plena de la llengua catalana arreu del domini lingüístic. Al desembre passat, en col·laboració amb el Barnasants, va editar el primer llibre-disc de cançons tradicionals i infantils de l'Alguer cantades per minyons (infants) algueresos acompanyats per artistes de tots els territoris de parla catalana. . Mans manetes. Paraules, cançons i veus de minyons és el títol del recull de cançons acompanyades d’un llibre pedagògic pensat tant per a alumnes com per a professors de l’Alguer.

El 20 de gener passat, els músics participants van poder presentar el disc a l’Alguer. Ara, és el torn de Barcelona. La producció artística tant del disc com de l’espectacle ha estat a càrrec dels catalans Marc Serrats (Xerramequ) i Raph Dumas, conjuntament amb el músic alguerès Claudio Grabriel Sanna. Les cançons són cantades per una coral formada per minyons algueresos, així com un reguitzell de cantants de tot el domini lingüístic català, com Joan Garriga, Arnau Caparó, Pau Elias (Aquafonia), Neus Berenguer, Mireia Vives, Xarli Oliver, Carles Sanjosé, Meritxell Gené, Pot Petit, Guillem Roma, Carles Belda, Neus Berenguer i Pau Alabajos, a més de l’alguerès Àngel Maresca, entre molts d’altres. 

Mans manetes. Paraules, cançons i veus de minyons és una producció de la Plataforma per la Llengua amb la col·laboració de BarnaSants i el suport de la Generalitat de Catalunya. 

Entrades per Concert "Plataforma Per La Llingua" a L'Hospitalet

Les entrades per Concert "Plataforma Per La Llingua" a L'Hospitalet el pròxim divendres 23 de març de 2018 a les 19:00 h al Teatre Joventut tenen un preu de 7,50 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

Could be of your interest...