Evento terminado

Entradas para Concert solidari amb Mans Unides al CT Barcino

Concert solidari amb Mans Unides al CT Barcino

Información adicional

Concert solidari amb Mans Unides al CT Barcino

Información del evento

El concert benèfic tindrà lloc al CT Barcino, situat a la Plaça Narcisa Freixas 2-3 de Barcelona.

Els beneficis del concert aniran destinats a finançar un projecte educatiu a Togo.

Falsterbo, l'històric grup de folk amb presència activa al món de la cançó en català des del 1967, segueix cantant i comunicant bones sensacions, cuidant molt les harmonies, l'afinació i la posada en escena.

Al concert del CT Barcino Falsterbo estrenarà les cançons del seu últim CD que són composicions pròpies però també cantaran amb el públic les cançons que tothom sap.

El grup està actualment format per Montse Domènech (veu i percussió), Jordi Marquillas (veu, violí, guitarra  i mandolina) i Eduard Estivill (veu i guitarra), aquest últim, persona molt coneguda pel públic en general per la seva labor com a pediatre. Tots canten i per tant les harmonies són una de les seves grans qualitats. El tècnic de so, una peça essencial, és l’Albert Guitart.

Falsterbo, a part de compondre cançons pròpies, és especialista en folk nord-americà, traduint i cantant cançons de Peter Paul and Mary, John Denver, i molts d'altres. Ha popularitzat cançons tan conegudes com "Paf, el drac màgic", "L’estranya joguina", "Quan el sol es pon", "Camí ral", "Que s'han fet d'aquelles flors", i moltíssimes més cançons que formen part de la història musical d'aquest país. Tenen 8 vinils i 3 CD.

Música i solidaritat en una mateixa tarda. T'ho perdràs? T'hi esperem! Ticketea col·labora assumint el 100% de les despeses de gestió.

También podría interesarte...